9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Inzet van droging ‘redt’ opening van nieuwe winkel Chanel

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Onlangs opende Chanel een nieuwe vestiging in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Kort voor de oplevering voltrok zich een klein drama in de nieuwe winkel. Een waterkraan, waarvan de afvoer nog niet in werking was, stond een weekend lang open. Niemand had dat in de gaten, waardoor grote hoeveelheden water vrij kwamen.

Vocht in muur

Na het weekend stond er 5 cm water in het 140 vierkante meter grote souterrain. Het water was inmiddels opgetrokken in de muren en had de nieuw gelegde vloer zwaar beschadigd. Droogspecialist werd gevraagd om een oplossing te bieden om verdere schade te beperken. Droogspecialist zette maximale capaciteit in om de vloeren en het vocht in muur zo snel mogelijk droog te maken, gezien de op handen zijnde opleverdatum. Helaas was de vloer al verloren gegaan en moest deze gedemonteerd worden om geen extra vertraging voor de oplevering te laten ontstaan.

Droogspecialist controleerde drie keer per week het project, door middel van vochtmetingen, om de voortgang optimaal in de gaten te houden. Inmiddels is alles hersteld en kon de oplevering eind februari gewoon plaatsvinden.

Neem contact op