9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vocht uit muur halen in kelderappartement in Amsterdam

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Optrekkend vocht langs uw muren? U moet er niet aan denken. Als Droogspecialist hebben wij altijd de juiste oplossing om ongewenst vocht uit uw woning te verwijderen. In dit geval: vocht uit muur halen…

Een ongeluk zit in een klein hoekje…

In het centrum van Amsterdam was na een lange verbouwing van bijna twee jaar eindelijk de woning gereed voor bewoning. Maar al na drie maanden kwam het water in de souterrainwoning naar boven, via de wanden. Door een lekkage, die was ontstaan tijdens de verbouwing, kwam het water omhoog. Tijdens het monteren van de douche in het souterrain boorde de installateur onbedoeld door de warmwaterleiding. Met desastreuze gevolgen…

Onzichtbare lekkage zorgt voor grote waterschade

Wanneer de douche niet gebruikt werd, druppelde er water uit het gat maar tijdens gebruik van de douche spoot de leiding veel water achter de gipswand. De loodgieter spoorde het lek op en repareerde het. Daarnaast adviseerde hij de huiseigenaar om verdere lekkage op te sporen – via lekdetectie – maar werd er verder geen andere oorzaak gevonden.

Vloerisolatie drogen

Droogspecialist kreeg de opdracht het vocht dat tussen de isolatielaag en de betonnen vloer was terecht gekomen te verwijderen. Daarnaast kregen we de opdracht om een oplossing te vinden voor het zichtbaar optrekkende vocht in de muren.

Vochtmeten voor drogen

We hebben diverse vochtmetingen uitgevoerd en uiteindelijk is de gehele parketvloer uit de woning gehaald, die – helaas – met twee componentenlijm verlijmd was met de ondervloer. Om de ruimte en vloer te drogen hebben wij twee multicubes ingezet om het vocht uit de isolatielaag in de vloer te halen. Daarnaast plaatsten we een hogedrukturbine en twee ventilatoren van het type DRV 3000.

Vocht uit muur halen

Om de ruimte verder te drogen plaatsten we tevens een bouwdroger van het type DS65P. De installatie van alle apparatuur nam een halve dag in beslag en de onze droogmachines hebben een kleine maand gedraaid totdat alles droog genoeg was voor het herstellen van de vloer. Gelukkig voor de klant is dit verzekeringswerk geworden.

Ook ongewenst vocht in uw vloer? Wilt u dat wij vocht uit muur halen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op