9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vocht verdampen bij bouwprojecten

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vertraging bij bouw en onderhoud kost veel geld. Een slechte naam, planningen die niet meer gehaald kunnen worden; vertraging levert vooral zorgen op. Niks is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland. Ondanks dat het deze winter niet gevroren heeft, is er veel regen gevallen en is het klimaat erg vochtig. Iets waar Droogspecialist gelukkig oplossingen voor heeft.

De flexibele mobiele adsorptiedroger MD2700

Ook op bouwprojecten verdampt vocht erg slecht en gaat de afbouw gewoon door. Adsorptiedrogers van Droogspecialist bieden ook hier gelukkig een goede oplossing. Bij dit project in Capelle aan den IJssel installeerden wij een mobiele droogmachine van het type MD2700, een machine die bij veel opdrachtgevers favoriet is. De MD2700 is met zijn flexibele toepassing vrijwel overal inzetbaar. Zo heeft deze wendbare adsorptiedroger:

  • een grote droogcapaciteit;
  • en onttrekt deze veel vocht, ook in koude ruimtes.

Vocht verdampen bij bouwprojecten

Deze mobiele adsorptiedroger is geschikt voor droging na brand- en waterschade, bouwdroging en na reinigingswerkzaamheden. Ook voor het laag houden van luchtvochtigheid bij straal- en/of schilderwerkzaamheden of vochtgehalte laag houden bij industriële processen, is deze machine zeer geschikt. Doordat deze droger licht is in gewicht, kan deze adsorptiedroger met een gewone personenauto worden getransporteerd en kan deze zeer snel ter plekke zijn.

De technische specificaties van de MD2700 mobiele droger

Stroom verbruik: 54,4 Amp
Opgenomen vermogen: 35,4 kW
Spanning: 380~440 Volt   50/60 HZ
Lucht opbrengst: 2700 m³/uur
Capaciteit 20⁰C 80%  549 ltr/24uur
Gewicht:  795 kg
Afmetingen LxBxH: 2510x1320x1520mm
R.V. regeling Manual / Automatisch
Uitvoering: Aanhangwagen
Vochtafvoer: Luchtslang Ø200mm
Statische druk: 300Pa
Bedrijfstemp: -20C/+40C
Geluidsniveau: 78 db(A)
Droge lucht uit: Ø300mm
Vochtige lucht: Ø200mm
Draaiurenteller Ja
Hygrostaat aansluiting Ja

Meer weten?

Wilt u vocht verdampen bij bouwprojecten? Of wilt u meer weten over het drogen met adsorptiedrogers en de voordelen van het gebruik ervan? Wij staan u graag te woord!

Neem contact op