9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vochtmeter beton: een calcium carbid meting is betrouwbaar

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Maar al te vaak krijgen wij te horen: “Is onze vloer nu echt nog te vochtig? De dekvloer ligt er al maanden in.” Of: “Onze vloerenlegger wil niet beginnen omdat de dekvloer nog te vochtig is”. Omdat een verbouwing of verhuizing veel planning en budget vergt, kan uitstel van het leggen van de vloer behoorlijke financiële gevolgen hebben. Het tijdig drogen van de dekvloer is dan ook belangrijk voor de afwerking van de vloer. Er ontstaat nogal eens discussie of onduidelijkheid over de vochtigheid van een vloer. Wat is een goede vochtmeter voor beton?

Vochtmeter beton: calcium carbid

Een calcium carbid vochtmeter biedt uitkomst bij het nauwkeurig meten van beton, zandcement dekvloeren en anhydriet vloeren. Deze vochtmeter is nog steeds de meest betrouwbare vochtmeting die er is. We hebben deze meting ook gebruikt bij een groot project in Zoetermeer, waar totaal 4.000m2 nieuwe vloer gelegd moet worden op een recent aangebrachte zandcement dekvloer. Het vloerenbedrijf wilde graag zekerheid over het vochtgehalte in de vloer en liet door Droogspecialist meerdere vochtmetingen uitvoeren.

Op deze manier ontstaan er achteraf geen discussies over het gemeten vochtgehalte en kan Droogspecialist ook nog versnelde droging uitvoeren mocht het vochtgehalte in de vloer te hoog zijn.

Meer zien? Bekijk dan ons filmpje.

Neem contact op