9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vochtprobleem in schip opgelost

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Kort voor de feestdagen werd Droogspecialist wederom benaderd door een groot internationaal bedrijf met de vraag of wij op één van hun schepen het vochtprobleem in kaart konden brengen en zo nodig te drogen. Droogspecialist maakte zich wederom klaar voor een avontuurlijke reis naar Azië. De benodigde apparatuur werd van tevoren ingevlogen.

Inspectie vochtprobleem isolatie

Op het schip – dat momenteel aan de kade ligt voor groot onderhoud – werd ons gevraagd in kaart te brengen waar de vochtproblemen zich bevonden en wat hieraan gedaan kon worden. Na de nodige veiligheidsprocedures te hebben doorlopen kon de technicus op het schip aan het werk. Op diverse plaatsen heeft hij inspectiegaten geboord om vochtmetingen te kunnen verrichten in de isolatie. Ook onderzocht hij de mogelijkheden voor droging.

Rapportage

Gezien de omvang van het schip kon per dag één volledig deck in kaart worden gebracht. We brachten ter plaatse een rapportage uit. Uiteindelijk inspecteerden we 5 decks waarbij diverse vochtoorzaken aan het licht kwamen. Met deze rapportage kon de opdrachtgever zelf aan de slag met het herstel.

 

Gebruikte apparatuur:

Multicube – ons unieke droogsysteem:

Neem contact op