9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vocht in zwevende dekvloer in luxueus appartement

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vochtprobleem muur oplossen

In een zeer luxe en net opgeleverd appartement in het prachtige Bloemendaal waren de bewoners net ingetrokken. Al snel deed zich een probleem voor: vochtplekken in de wanden. Er bleek een lek te zitten in de waterleiding in de badkamer. Omdat de vloer al gelegd was en de wanden behangen, was niet direct zichtbaar waar de oorzaak van het probleem zat. Nadat deze was gevonden en verholpen, bleek dat het vocht zich over een grote oppervlakte in de isolatielaag had verspreid. Omdat de aannemer die de lekkage verhielp goede ervaringen had met Droogspecialist, met soortgelijke problemen, schakelde hij Droogspecialist opnieuw in om het vochtprobleem in de muur op te lossen.

Een geluk bij een ongeluk was dat de houten parketvloer stevig verlijmd was aan de ondervloer en daardoor onbeschadigd bleek. Droogspecialist wist door middel van een luchtstroming onder de dekvloer – en door de isolatielaag heen – de isolatielaag weer droog te krijgen. Hierdoor bleven grote herstelkosten en verdere overlast bespaard en konden de bewoners direct na hun vakantie terug naar hun schitterende appartement.

Heeft u last van vochtplekken of schimmel op de binnenmuren, dan is een dringende aanpak aangewezen. Vocht in binnenmuren kan zorgen voor veel schade en is bovendien ook belastend voor de gezondheid. Neem vandaag nog contact op met Droogspecialist!

Neem contact op