9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Lekkage drogen in schoenenwinkel Middelburg

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Nadat de oorzaak van een lekkage is gevonden en gedicht, is versneld drogen bij een plafond lekkage van groot belang. Niet alleen spaart u kostbare tijd uit; ook is vervanging van het plafond vaak niet nodig. Droogspecialist is uw betrouwbare partner om ontstane waterschades snel en vakkundig te drogen. Of het nu gaat om het plafond van een woning, bedrijfspand of grote productiefaciliteit. Lees hier wat wij mochten betekenen bij een grote lekkage in een winkelpand in Middelburg waar men op zoek was naar een antwoord op de vraag: ‘Wat te doen bij lekkage plafond?’

Lekkende leiding

Door een lekkende leiding bij de bovenburen was er tijdens de nachtelijke uren een grote hoeveelheid water via het plafond een kledingwinkel in Middelburg binnengestroomd. Het verlaagde plafond en de tussenruimtes waren behoorlijk nat geworden en het water druppelde de winkel binnen. Bij het openen van de winkel ontdekte het personeel vocht op de vloer. Snel handelen was hier geboden!

Wat te doen bij lekkage plafond?

Na een telefoontje van de eigenaar van het pand kwamen we direct in actie. We gingen op pad met een aantal drogers en ventilatoren. De lekkage was in de ochtend al door de loodgieter gestopt waardoor er geen water meer in het plafond en de winkel liep. En omdat de winkel open moest blijven, koos men ervoor alleen enkele spots te verwijderen, waarop wij luchtslangen aansloten om de tussenruimten en het plafond versneld te drogen. We zetten hiervoor de DS65-P condensatiedroger en enkele ventilatoren van het type DRV3000 in. In totaal draaiden de drogers twee weken, waarna het verlaagde plafond en tussenruimten voldoende droog waren om de verlichting opnieuw te installeren.

Voordelen van versneld drogen

Drogen heeft bij deze opdracht twee grote voordelen. De winkel kon tijdens de droging gewoon open blijven en het plafond hoefde door de snelle aanpak niet vervangen te worden. Gelukkig weten ook steeds meer verzekeringsadviseurs ons te vinden om het verschil te mogen maken bij lekkages. Want versneld drogen maakt het verschil in kosten en continuïteit!

Nader kennismaken?

Wat te doen bij lekkage plafond? Droogspecialist bellen! Neem direct contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Neem contact op