9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade door lekkage onder parketvloer snel verholpen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade door lekkage: u moet er niet aan denken! Droogspecialist zou Droogspecialist niet zijn als we niet met alle vochtproblemen raad weten. Zo heeft u kunnen lezen over interessante droog- en ontvochtigingsprojecten bij bedrijven. Toch bestaat ons dagelijks werk vaak uit het oplossen van vochtproblemen bij mensen thuis. Zo ook in een appartementencomplex in Gouda, waar een ouder echtpaar woont. Door een lekkage in een waterleiding liepen ongemerkt, druppelsgewijs vele tientallen liters water tussen de betonvloer en de houten parketvloer. Dat werd pas opgemerkt op het moment dat de houten vloer begon te bollen.

Waterschade door lekkage in keuken en woonkamer

De verzekering werd op de hoogte gebracht en in eerste instantie leek het probleem zich alleen in de keuken te hebben afgespeeld. Toen de houten vloer eruit werd gehaald werd pas duidelijk dat ook de houten vloer in de woonkamer gedeeltelijk door vocht was aangetast. Daarop werd besloten om ook dit natte gedeelte er uit te halen. De ontvochtiger die Droogspecialist inzette voor dit project (de koeldroger TTK175) heeft in korte tijd al het vocht uit de vloer onttrokken, waardoor de vloer weer snel hersteld kon worden. De overlast is voor de bewoners, tot grote opluchting, tot een minimum beperkt gebleven. De vloer die door het vocht was aangetast moest wel vervangen worden.

Meer over de TTK175 bij waterschade door lekkage

Deze krachtige, kleine droger is ontwikkeld voor droging van waterschades en lekkages. Het apparaat kan zowel horizontaal als verticaal worden vervoerd en kan direct na transport worden ingeschakeld. De TTK175 is voorzien van een urenteller, zodat stroomkosten eenvoudig kunnen worden berekend. De droger is voorzien van een hygrostaat, waarmee de gewenste luchtvochtigheid kan worden ingesteld. De droger heeft een ingebouwde wateropvangbak met automatische overloopbeveiliging, of een automatisch waterafvoer pompsysteem.

Meer weten over deze droger?

Elk droogtraject vraagt om maatwerk. Met welke factoren we rekening houden bij het selecteren van de juiste droger voor uw project:

  • de omvang/oppervlakte van het te drogen object;
  • de temperatuur in de ruimte;
  • de vochtigheidsgraad;
  • de gewenste relatieve luchtvochtigheid bepalen de keuze voor droogapparatuur.

Wij adviseren u graag welke machine voor u het meest geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op