9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade drogen in distributiecentrum

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade drogen magazijn

Onlangs werd Droogspecialist gebeld door de directeur van een distributiecentrum, met de vraag of wij konden helpen bij het drogen van een deel van het centrum. Een heftruck was met de mast tegen een sprinklerbuis gereden, waardoor razendsnel duizenden liters water uit het systeem waren gelopen. Op een oppervlakte van zo’n 2.000m2 stond enkele centimeters water. Na deze melding laadden wij onze wagens vol droogapparatuur en koppelden wij een mobiele droogunit achter de auto, op naar een klant onder de rook van Rotterdam.

Lekkage drogen distributiecentrum: drogers klaren de klus

Ook werden de hulptroepen met een grote veeg-/zuigmachine ingeschakeld om het water weg te zuigen. Bij aankomst bleek de aanwezige spanning ontoereikend te zijn. Droogspecialist installeerde daartoe een extra aggregaat om in stroombehoefte te voorzien. Ook de schade-expert was ter plaatse en gezamenlijk werd een plan van aanpak gemaakt voor het drogen waterschade distributiecentrum. De veeg-/zuigmachines haalden het water weg en de mobiele droogmachine werd naar binnen gereden. Ventilatoren die de droge lucht over de vloeren blazen, werden aangesloten zodat de vloer snel kon drogen en de te hoge luchtvochtigheid naar beneden kon worden gebracht. Slechts enkele uren na het voorval was er al bijna niets meer te zien. De ingezette machines deden goed hun werk voor het drogen van de waterschade in dit magazijn.

Details mobiele droogunit MD 2700 

Waterschade drogen distributiecentrum met de mobiele adsorptiedroger MD 2700. Een unieke droger in zijn soort. Het is een krachtige droger die wij bij u op locatie kunnen plaatsen. Een industriële droger die vaak zijn werk doet in fabrieken waar het van groot belang is dat de luchtvochtigheid stabiel blijft, bijvoorbeeld in de foodsector.

Accessoires bij dit artikel:

Hygrostaat analoog / digitaal
Luchtslang
Verlengsnoer
Meetsysteem

De details van deze droger

Omschrijving: Mobiele Adsorptiedroger
Type: MD2700
Stroomverbruik: 54,4 Amp
Opgenomen vermogen: 35,4 kW
Spanning: 380~440 Volt   50/60 HZ
Lucht opbrengst: 2700 m³/uur
Capaciteit 20⁰C 80%  549 ltr/24uur
Gewicht:  795 kg
Afmetingen LxBxH: 2510x1320x1520mm
R.V. regeling Manual / Automatisch
Uitvoering: Aanhangwagen
Vochtafvoer: Luchtslang Ø200mm
Statische druk: 300Pa
Bedrijfstemp: -20C/+40C
Geluidsniveau: 78 db(A)
Droge lucht uit: Ø300mm
Vochtige lucht: Ø200mm
Draaiurenteller Ja
Hygrostaat aansluiting Ja

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op!

Neem contact op