9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade drogen na lekkage in luxueus Amsterdams hotel

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Dat het mis kan gaan vlak voor de oplevering… daar weet Droogspecialist alles van. Helaas ondervond een exclusief hotel in aanbouw recentelijk ook problemen door waterschade. In de theaterzaal van het hotel waren de nieuwe vloerbedekking en enkele wanden nat geworden. Waterschade drogen: het is één van onze specialismen!

Waterschade drogen

Droogspecialist besprak de mogelijkheden met de aannemer en al snel werd geadviseerd om het tapijt, inclusief ondertapijt, van de vloer af te halen. Met behulp van adsorptiedrogers en ventilatoren werden de vloer en de muur gedroogd. Omdat het hier om een zeer speciaal tapijt ging met een bepaald motief, probeerde Droogspecialist dit tapijt te redden.

Ventilatoren

De losgehaalde vloerbedekking werd op houten balken gelegd in de ruimten die al droog waren. Met ventilatoren werd onder de houten balken een luchtstroming op gang gebracht, zodat zowel de bovenkant als de onderkant van het tapijt gedroogd werden. De aannemer is nu bezig met het terugplaatsen van het tapijt en het herstellen van de schade. Zo kan de ruimte gelukkig binnenkort weer in gebruik worden genomen.

Neem contact op