9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Snel drogen vloer project Station Utrecht

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade isolatievloer drogen

Aan de Jaarbeurs-kant van het Centraal Station in Utrecht, is een geheel nieuw plein ontstaan. Vanaf het Jaarbeurs-plein is een enorme trappenpartij gebouwd, waar onder een fietsen-stalling voor 4.200 fietsen is verborgen. De trap, die circa 8 meter hoogte overbrugt, kan bij voorstellingen en manifestaties gebruikt worden als tribune. Voordat het project afgewerkt kon worden, werd de Droogspecialist gevraagd de vloeren te drogen.

Het creëren van de juiste omstandigheden

In 2011 is dit project gestart. November 2013 is met de afbouw begonnen. De vloeren moesten gedroogd worden alvorens een coating kon worden aangebracht. De coating moest vervolgens onder de juiste omstandigheden worden bewerkt en uitgehard.

Droogspecialist ontzorgt

De Droogspecialist heeft dit hele proces uit handen genomen. Vanaf het adviseren en het uitvoeren van vochtmetingen tot het leveren van twee grote kachels en 28 drogers met ventilatoren inclusief de benodigde haspels en bekabeling. Mei 2014 is het volledige project Stationsplein West afgerond. Lees meer over het volledige project: https://cu2030.nl/page/stationsplein-west.

Droogspecialist heeft een passende oplossing

Om vocht tijdens de bouw effectief te verwijderen heeft De Droogspecialist de oplossing voor u. Tijdens de bouw worden er honderden liters water in de woning of bedrijfspand ingebracht. Dit vocht moet door middel van verdamping weer uit de constructie. De Droogspecialist heeft de kennis en ervaring om uw bouw vakkundig te drogen. Hierdoor bespaart u veel geld en tijd, en u bent niet meer afhankelijk van weersomstandigheden.

Bouwdroger snel en effectief

Wij verhuren bouwdrogers, ventilatoren, en heaters en installeren deze op uw locatie om het bouwdrogen zo snel en effectief mogelijk te realiseren. Wij werken uitsluitend met kwalitiets apparatuur van bekende top merken. Deze verhuren wij tegen concurerende tarieven. Ook kunnen wij vochtmetingen voor u verrichten om het droogproces vooraf of tijdens het bouwdrogen te controleren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons contact formulier in te vullen.

Neem contact op