9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade in Voetbalmuseum in Roosendaal gedroogd

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Onlangs was er bij het voetbalmuseum in Roosendaal een forse waterschade ontstaan. Droogspecialist werd gevraagd voor een snelle oplossing om de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. We namen direct actie en laadden de bus vol met droogapparatuur en ventilatoren. Bij aankomst bleek de schade groot; zowel een groot deel van de begane grond als de eerste verdieping waren nat geworden. De houten vloer was al beschadigd door het water en daardoor helaas niet meer te redden. Ook de plafonds en vergaderzalen waren nat geworden.

Specialistische droogapparatuur bij waterschade museum

Met behulp van ontvochtigers (ook wel koel- of bouwdroger genoemd) en radiaal ventilatoren werd een start met het droogproces gemaakt. Droogspecialist zette hiertoe de volgende droogapparatuur in:

Over bouwdroger DS65P voor drogen museum

De bouwdroger kan tot 400 m3 lucht per uur verwerken en onttrekt tot wel 65 liter waterdamp per etmaal aan de lucht door gebruikt te maken van het condensatieprincipe. Hij heeft een ingebouwde pomp die het onttrokken water automatisch afvoert naar een opvangbak. Ook kan met een afvoerslang het water direct worden afgepompt naar het riool of direct naar buiten. De ontvochtiger beschikt over een ingebouwde digitale hygrostaat om de luchtvochtigheid te meten en in te stellen en beschikt over een digitale urenteller.

Over ventilator DRV3000

De ventilator verplaatst tot maximaal 3000 m3 per uur en helpt daarmee het droogproces te versnellen. De ventilator kan op verschillende snelheden draaien, is stapelbaar en is energiezuinig.

Tussentijdse vochtmetingen bij lekkage museum

De droogapparatuur van Droogspecialist heeft 2 weken gedraaid in het museum en er is heel veel water weggewerkt. Droogspecialist voerde wekelijks vochtmetingen uit totdat alles weer droog was en de apparatuur weer retour kon. Onze klant waardeerde onze inzet met een 8. Wilt u weten wat wij met onze specialistische droogapparatuur voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact op