9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade na lekkage op woonboot verholpen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we snel in actie moesten komen na waterschade door een lekkage op een woonboot .

Probleem van de klant

Waterschade na een lekkage door een kapot gesprongen waterleiding op een woonboot.

Onze oplossing: drogers plaatsen en overtollig vocht verwijderen

Droogspecialist is nog dezelfde dag naar de locatie gereden en heeft het overtollige water weggehaald om de waterschade op de woonboot verder te beperken. We hebben direct droogapparatuur meegenomen zodat we deze meteen konden inzetten en het vocht in de woonboot konden verwijderen. Na overleg met de bewoners en een schade-expert  zijn er  ook op de moeilijk bereikbare plaatsen drogers geplaatst om de vloer-  en wandisolatie met een speciale droogtechniek te drogen.

Naast het verwijderen van het overtollige vocht op de woonboot hebben we het droogproces met behulp van wekelijkse controle metingen nauwkeurig begeleid en gerapporteerd.  Hierbij is het proces met behulp van een automatisch meetsysteem continu in de gaten gehouden zodat we bij eventuele problemen direct konden handelen. Zo hebben we de nasleep van de waterschade op de woonboot beperkt en zo efficiënt mogelijk afgehandeld.

Klant aan het woord

“Dankzij het snel handelen van Droogspecialist is de schade  en overlast erg beperkt gebleven. Hierdoor is de waterschade aan onze woonboot gelukkig snel opgelost.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op