9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Ondanks lekkage toch op vakantie

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

De familie Venneker had zich al tijden verheugd op de vakantie. Helaas was het plezier in eerste instantie van korte duur. Nog geen week na aankomst werden ze gebeld door de benedenburen.

Waterschade parketvloer

Er was lekkage die afkomstig was uit het appartement van de familie Venneker, die zorgde voor waterschade aan de parketvloer. Na inspectie bleek dat het volledige appartement was ondergelopen. Het water liep langs de muren en de nieuwe parketvloer dreef in huis. De cooker had het begeven en de hoofdkraan was niet dicht gedraaid, waardoor er vanuit het keukenkastje honderden liters waters het nieuwe appartement in waren gelopen met veel schade als gevolg. “Gelukkig hebben onze lieve buren de Droogspecialist ingeschakeld”, aldus de familie Venneker.

Full service van de Droogspecialist

De Droogspecialist heeft de parketvloer er volledig uitgehaald en het water weggezogen. Nadat de meubels waren veilig gesteld kon de droogapparatuur geplaatst worden. De parketvloer ging helaas verloren maar de cementvloer kon volledig gedroogd worden. De overlast voor de onderburen bleef hierdoor beperkt. Door de snelle hulp kon dit alles in korte tijd gerealiseerd worden.

Waterschade parketvloer

Waterschade aan uw parketvloer is ontzettend vervelend. Het beschadigt meubels en natuurlijk de vloer. Water is ontzettend schadelijk voor een houten vloer. Planken kunnen verkleuren, kromtrekken en er kan binnen enkele dagen al schimmel ontstaan. Snel handelen is aan te raden!

Wat moet u doen bij waterschade?

Vloer drogen
Droog de houten vloer door het oppervlak te deppen met handdoeken. Zet de verwarming hoog en zet, indien mogelijk, een ventilator of straalkachel erop.

Neem contact op met uw verzekering

Heeft u een inboedel of opstalverzekering? Dan valt de waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekeringsagent naar de procedure bij waterschade. Zij vragen om foto’s of sturen een expert langs. Als u foto’s maakt van de schade, probeer dan ook de oorzaak vast te leggen.

Neem contact op de Droogspecialist
Wij komen direct langs om de schade in kaart te brengen en zorgen voor snelle droging en reparatie. De juiste droogmethode is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schade en de staat van uw vloer. In sommige gevallen moeten delen van of de hele vloer worden vervangen. De Droogspecialist kan dat voor u regelen!

Neem contact op