9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade basisschool snel opgelost

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Na het gaan van de schoolbel om half negen op een ogenschijnlijk normale vrijdagochtend bleven de deuren van de Da Costa school dicht. Algauw bleek zowel een aantal lokalen als een aantal gangen volledig onder water te staan. Snel overleg met de directie zorgde ervoor dat Joost Rozestraten, vader van drie kinderen en eigenaar van De Droogspecialist direct tot actie over kon gaan. De school kon via hem een waterstofzuiger huren.

Waterstofzuiger huren

Samen met collega Vincent werden de ondergelopen ruimtes met waterstofzuigers, droogapparatuur en ventilatoren weer gedroogd. Door toevallige aanwezigheid van Joost met het wegbrengen van zijn kinderen en het snelle handelen door De Droogspecialist en de directie, was het water rap opgeruimd.

Waterschade beperkt

Het was een bijzondere vrijdagochtend voor de kinderen van groep 1 en 2, die het ook wel leuk vonden om in de grote klas te zitten en natuurlijk lekker lang buiten te kunnen spelen in de pauze. De schade bleef gelukkig verder beperkt en nadat de lokalen waren schoongemaakt kon de droogapparatuur binnen slechts enkele dagen weer worden weggehaald.

Over de waterstofzuiger

Voor zwaardere klussen is een waterstofzuiger erg handig. De waterstofzuiger wordt ook wel een multizuiger genoemd. Het is een multifunctioneel schoonmaakapparaat. Een waterstofzuiger heeft bestaat uit een bak die het vuil opvangt en een bovenkant waar de motor in zit. De bovenkant met de motor klikt u op de opvangbak. In de bovenkant zit een vlotter, die zorgt dat de motor afslaat als de bak vol is.

Neem contact op