9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Isolatie drogen na lekkage door noodweer

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade door lekkage? Overtollig vocht in de vloer van uw bedrijf of woning komt altijd ongelegen. Droogspecialist heeft zowel de kennis als specialistische droogapparatuur in huis om u direct te kunnen helpen bij het verwijderen van overtollig vocht, zodat de schade aan vloer en muren beperkt kan worden en vervanging (vaak) niet nodig is. In deze case meer over waterschade na hevige regenval in een basisschool.

Zwevende dekvloer drogen

Net voor de kerst ging het goed mis bij een basisschool in Katwijk. Door hevige regenval stonden zowel de straat als een deel van de school blank. Via de voordeur waren zowel de kleedkamers van de sporthal, de gangen als de lerarenkamer onder water gelopen. Nadat het water van de vloer was weggepompt, bleek er grote schade te zijn aan zowel de wanden als de zwevende dekvloer – een anhydrietvloer. Om het water uit de isolatielaag te kunnen verwijderen, werd de speciale gietvloer van de vloer gebikt en kon Droogspecialist aan de slag met specialistische isolatiedrogers van het type VE 4S.

Dit is de schade die we aantroffen in de school. Opgetrokken vocht tot wel een halve meter hoog en vocht onder de vloerbedekking.

Isolatiedrogers: droge én schone lucht

We plaatsten zes isolatiedrogers en condensdrogers, boorden gaten in de vloer en koppelden vele meters slang aan, om door middel van onderdrukdroging het water uit de isolatielaag te onttrekken. De geplaatste isolatiedrogers, condensdrogers en ventilatoren, zorgden ervoor dat de onttrokken vochtige lucht direct gedroogd werd om te recirculeren.

Detail: HEPA-filters in de isolatiedrogers zorgen ervoor dat de geconditioneerde lucht gezuiverd weer de ruimte in gaat, een belangrijk gegeven in tijden van Corona. Geluk bij een ongeluk was dat de school wegens de tweede lockdown leeg was. Daardoor kreeg Droogspecialist alle ruimte om te drogen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij waterschade aan vloer- of dakisolatie? Weten hoe wij uw zwevende dekvloer drogen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Neem contact op