9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Zwevende dekvloer drogen in kelder

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Droogspecialist krijgt regelmatig de vraag om isolatie te drogen. Recentelijk hebben een probleem opgelost bij een klant waar door een flinke hoosbui veel water in de kelder was ingestroomd. Deze vrijstaande woning in Hoevelaken wordt momenteel zeer grondig verbouwd en uitgebreid. Ook de kelder onder deze woning is vergroot tot 90 m2. Ons werd gevraagd de zwevende dekvloer te drogen.

Water onder de zwevende dekvloer

Helaas waren nog niet alle doorvoeren dicht gezet ten tijde van een flinke hoosbui. Hierdoor liep er veel water naar binnen en kwam terecht in de isolatie van de zwevende dekvloer. Omdat wij voor deze klant al eerder een vochtprobleem naar tevredenheid hadden opgelost, wist deze klant ons wederom te vinden.

Isolatie drogen

Vloerisolatie drogen is gespecialiseerd werk. Droogspecialist koos in deze situatie voor lucht inblazen en vocht er uit zuigen. Door middel van vochtmetingen bepaalden we wanneer een vloer droog was.

Droogspecialist installeerde:
– vijf isolatiedrogers VE4;
– twee droogmachines DS65-P;
– en enkele ventilatoren DRV3000
om het vocht uit de vloer versneld te drogen. Na drie weken was de isolatie volledig droog en kon de apparatuur ontkoppeld worden. Zo wist Droogspecialist ook hier weer hoge vervangingskosten te besparen.

Over drogen van een zwevende dekvloer

Een isolatiedroger is speciaal ontwikkeld voor het drogen van zwevende dekvloeren met isolatie. Een isolatiedroger is tevens geschikt voor het drogen van spouwmuren en vocht op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze droogmachine heeft een automatische ‘flow’-regeling, die aangeeft wanneer de ideale druk wordt bereikt. Ook is het apparaat voorzien van een kWh-urenteller en een draai-urenteller, zodat u eenvoudig kunt controleren hoe lang de machine aanstaat en wat het stroomverbruik is.

Bekijk het filmpje over isolatie zwevende dekvloer drogen…

Weten hoe wij u kunnen helpen bij het isolatie zwevende dekvloer drogen? Neem contact met ons op!

Neem contact op