9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Zwevende dekvloer drogen in luxueus appartement

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

De zomervakantie is voorbij en voor velen is het weer back to business. Door een forse waterschade was de eigenaar van een nieuwbouwappartement zijn vakantie helaas snel vergeten. Het luxueuze appartement – eigendom van een minister – ondervond behoorlijke waterschade door een lekkende koppeling in de waterleiding. De lekkage zorgde ervoor dat de zwevende anhydriet dekvloer flink verzadigde. Geluk bij een ongeluk was dat de gietvloer in het appartement nog aangebracht moest worden, anders was deze ook verloren gegaan.

Zwevende dekvloer drogen

Met een speciale droogtechniek, op basis van onderdrukdroging, brengen we een luchtstroming van droge lucht op gang, die door de isolatie van de zevende dekvloer heen blaast. Hierdoor wordt het aanwezige vocht snel onttrokken en brengen we de zwevende dekvloer weer in oorspronkelijke ‘droge’ staat terug. Onze specialisten controleren regelmatig het vochtgehalte in de vloer, totdat deze volledig droog is.

Wilt u uw zwevende dekvloer drogen om schade en hoge herstelkosten te vermijden? Dan is droging van een zwevende dekvloer in bijna alle situaties veel voordeliger dan vervangen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Neem contact op