8.8

Klantenvertellen

: 88 beoordelingen

info@droogspecialist.nl +31(0)172-203026

Bouwdroger huren

Bouwdroger huren

Bouwdroger huren? Heeft u last van vocht tijdens de bouw of verbouwing of wilt u vertraging door vocht voorkomen, dan heeft Droogspecialist dé oplossing voor u: een bouwdroger huren. Hiermee verwijdert u effectief vocht tijdens het bouwproces en kunt u gewoon doorbouwen. Handig, want tijdens de bouw worden honderden liters water in de woning of bedrijfspand ingebracht. Deze moet echter weer door verdamping uit de constructie. Dit kan resulteren in een flinke vertraging als het weer tegen zit. En daar zit u dus letterlijk en figuurlijk niet op te wachten.

Droogspecialist heeft ruime ervaring met bouwdrogen en heeft bouwdrogers te huur voor elke klus. Zo bespaart u veel geld en tijd en bent u niet meer afhankelijk van weersomstandigheden. Hierbij bieden we enkel topmerken én garanderen we een scherpe prijs. Het kost dus niet veel om een bouwdroger te huren. Iets voor u? Bekijk dan direct onze bouwdrogersventilatoren, en heaters en huur uw apparaat direct online.

Neem contact op
bouwdroger huren

De voordelen van een bouwdroger huren

Een bouwdroger huren heeft verschillende voordelen. Onderstaand de belangrijkste op een rij:

 • Efficiënter werken: door bouwdrogen is een ruimte veel sneller op de gewenste vochtigheidsgraad waardoor de werkzaamheden zo min mogelijk vertraging op lopen en uw projectoplevering niet in gevaar komt
 • Continuïteit: voorkomt stagnatie van de geplande werkzaamheden
 • Kostenbesparend: door de tijdsbesparing kunt u sneller doorwerken en bespaart u dus ook op de kosten. Daarnaast kost het meer energie om een vochtig gebouw te verwarmen
 • Behoud van kwaliteit van materialen: een bouwontvochtiger voorkomt problemen zoals schimmel op de wanden en het aantrekken van ongewenst ongedierte, wat zowel de werkomstandigheden als het welzijn ten goede komt
Neem contact op

Efficiënt bouwdrogen

Bouwdrogen is een veilige methode om vocht uit bouwmaterialen te halen. De kans op krimpscheurtjes in de vloer of muur is erg klein met onze professionele bouwdrogers. Wilt u het bouwdrogen zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen? Zorg dan dat het gebouw waar u de droger wilt inzetten winddicht is. Plaats ook extra ventilatoren die een krachtige luchtworp over de vloer laten blazen. Benieuwd welke bouwdrogers u het beste kan huren voor uw project? Vraag het dan vrijblijvend aan onze droogspecialist.

Hoe werkt een bouwdroger?

Bouwdrogers onttrekkenb vocht uit de lucht. Dit kan op twee manieren, met de techniek van een condensatiedroger of een adsorptiedroger. We vertellen u hoe deze bouwdrogers werken:

 • Condensatiedroger huren: deze droger onttrekt vocht uit de lucht blaast deze vervolgens langs gekoelde lamellen. Hierdoor gaat de lucht condenseren. Het condenswater wordt in de bouwdroger opgevangen en de droge lucht wordt teruggeblazen in de ruimte. Dit proces herhaalt zich continu.
 • Adsorptiedroger: een adsorptiedroger werkt met een roterend wiel, waar de vochtige lucht langs wordt geblazen. Het vocht verlaat de droger via een luchtslang. Bekijk hier de mogelijkheden voor een adsorptiedroger huren.

Neem contact op
Bouwdroger DS65-P

Een bouwdroger of bouwontvochtiger huren voor elke klus

Droogspecialist is gespecialiseerd in bouwdrogen en biedt diverse oplossingen voor uw (ver)bouwproject. Zo kunt u bij ons terecht om onder andere bouwdrogers te huren, ventilatoren te huren, en heaters te huren die we voor u op locatie installeren. We kunnen ook vochtmetingen voor u verrichten om het droogproces vooraf of tijdens het bouwdrogen te controleren.

U kunt bij Droogspecialist zowel een adsorptiedroger als een condensatiedroger huren. We helpen u graag met de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Waarom bouwdrogen met een bouwdroger?

 • Drogen voorkomt stagnatie in uw planning
 • Drogen bespaart u veel tijd en geld
 • Een vochtig gebouw warm stoken kost meer energie
 • Drogen voorkomt problemen met betrekking tot schimmels of ongedierte
 • Drogen is efficiënter dan vocht er uit stoken.
 • Droogspecialist heeft ervaren medewerkers voor deskundig advies en installatie

Droogspecialist laat continue tevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een extern bedrijf.

contact Droogspecialist