9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Cementdekvloer drogen

Cementdekvloer drogen

Door het huidige bouwtempo is er vaak onvoldoende tijd om een cementdekvloer op natuurlijke wijze te drogen. Veel afwerkingen zoals laminaat en parket hebben wel een droge ondervloer nodig. Wilt u een cementdekvloer drogen? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. Bij ons kunt u bouwdrogers huren en we bieden vochtmetingen en ventilatiemethodes om de droogtijd van uw cementdekvloer flink in te korten.

Neem contact op
Dekvloer fitnessclub drogen

Waarom een cementdekvloer drogen?

Een belangrijke vraag is natuurlijk waarom het aan te raden is om een cementdekvloer te drogen. We zetten de belangrijkste redenen op een rijtje:

  • De cementdekvloer droogtijd is een stuk korter in vergelijking met het drogen van een vloer op de natuurlijke manier;
  • Een cementdekvloer drogen voorkomt stagnatie in de planning van uw projecten;
  • Het is mogelijk om uw vloerafwerking (zoals parket, pvc, laminaat, marmoleum of coatings) eerder aan te brengen;
  • U bent minder afhankelijk van weersomstandigheden, zoals droog en warm weer. Ook met koud of regenachtig weer kunt u een cementdekvloer drogen;
  • U voorkomt schades achteraf die ontstaan door te natte constructies.
Neem contact op

Werkwijze en droogtijd cementdekvloer

De cementdekvloer droogtijd is afhankelijk van de hoeveelheid vocht in de vloer. Dit bepalen we door gebruik te maken van een Calcium Carbid meting. Dit is de meest betrouwbare bepaling van het vochtgehalte. Wanneer de cementdekvloer te vochtig is, kunt u bij ons direct een bouwdroger huren. Dit raden we aan in combinatie met een krachtige ventilator. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie direct over de vloer, waardoor het vocht makkelijker verdampt en de vloer sneller droogt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor plaatselijk drogen, waarbij we alleen een uitbouw of lekkageplek drogen.

Neem contact op
Cementdekvloer drogen bouwdroger huren Droogspecialist
Contact Droogspecialist

Cementdekvloer drogen? Kies voor Droogspecialist

Bij Droogspecialist hebben we veel ervaring met het drogen van cementdekvloeren. Zo kunnen we de cementdekvloer droogtijd aanzienlijk verminderen! Uw bouwproject loopt op deze manier geen vertraging op. Wilt u ook uw cementdekvloer drogen? Of wilt u andere vloeren drogen? Vaak kunnen wij al binnen 24 uur een oplossing bieden door het plaatsen van droogmachines en ventilatoren. Neem contact met ons op voor meer informatie, onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact op