9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Dakisolatie drogen

Dakisolatie drogen

Heeft u last van vocht onder uw dakbedekking? Condens onder een plat dak? Druppels aan uw plafond? Schimmelvorming bij uw dakisolatie? Wij helpen u bij deze problemen, door dakisolatie te drogen.

Neem contact op
Dakisolatie drogen Frankfurt

Condens onder plat dak? Onderneem direct actie

Er zijn enkele signalen die laten zien dat er een probleem is met vocht of een lekkage op uw dak. Ziet u bijvoorbeeld druppels aan uw plafond hangen, waardoor waterschade ontstaat? Heeft u hoge stookkosten door slecht werkende isolatie? Vriest de dakbedekking kapot in de wintermaanden? Of heeft u last van schimmelvorming? Bij deze signalen is het raadzaam om een inspectie uit te laten voeren. Indien er vocht wordt vastgesteld is het raadzaam om actie te ondernemen en onze droogmethoden toe te passen. U moet er niet aan denken dat uw hele dak vervangen moet worden. Dit is immers een flinke kostenpost en brengt veel ongemak met zich mee.

Neem contact op

Lekkage dak? Wij helpen u!

Weet u wat u moet doen bij een lekkage van uw dak? Bij Droogspecialist staan we klaar om u te helpen in deze vervelende situatie. Nadat de oorzaak is verholpen kunnen wij vervolgens de dakisolatie drogen. Wanneer er water tussen de isolatielaag van de dakbedekking en het dampscherm zit, kan natte isolatie namelijk niet vanzelf drogen. Met een adsorptiedroger blazen we droge lucht onder de dakbedekking, waarna we op een ander punt het water en de vochtige lucht onder het dak afzuigen. Met professionele vochtmeet-apparatuur bepalen we of het dak weer helemaal droog is.

Neem contact op
dakisolatie drogen dak isolatie droogspecialist5
Dakisolatie drogen - huren bij Droogspecialist

Waarom dakisolatie drogen?

  • Drogen is veel voordeliger dan vervangen;
  • Voorkomt onderbreking van de bedrijfscontinuïteit;
  • Weinig/geen overlast van het droogproces;
  • Minder belastend voor het milieu;
  • Geen kans op nieuwe schades (door open liggend dak);
  • Hoge vervangingskosten worden vermeden.

Neem contact op

Wat te doen bij lekkage dak? Schakel onze professionele hulp in

Droogspecialist heeft ruime ervaring bij vochtproblemen en lekkages van daken. Onderneem direct actie, om gevolgschade van een lekkage te voorkomen. Onze professionals nemen dan snel contact op voor een oplossing. Lees hier meer over een bouwdroger of bouwontvochtiger huren.

Neem contact op
Contact met Droogspecialist