9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Ontvochtiger huren

Ontvochtiger huren

Een ontvochtiger verlaagt de relatieve vochtigheid in een ruimte. Dit voorkomt vertraging van bouwprojecten en eventuele schade zoals schimmels. De inzet van een ontvochtiger zorgt ervoor dat u door kunt werken, met lage temperaturen. Lees hieronder meer over het huren van een luchtontvochtiger.

Neem contact op

Waarom een luchtontvochtiger huren?

Een ontvochtiger huren heeft vele voordelen. We zetten hieronder de belangrijkste op een rijtje:

  • Met een ontvochtiger voorkomt u stagnatie in uw planning. Denk bijvoorbeeld bij het leggen van een vloer, waarbij de ondergrond niet te vochtig mag zijn.
  • Door te drogen op de juiste manier voorkomt u schade zoals scheuren of breuken.
  • U voorkomt daarnaast problemen die ontstaan door vocht, zoals schimmels of ongedierte.
  • U huurt niet alleen een luchtontvochtiger, u krijgt er de vele jaren ervaring van Droogspecialist bij. Onze specialisten helpen u met deskundig advies en installeren de ontvochtiger. Zo heeft u hier geen enkele zorgen over!
Neem contact op

Voorkom problemen met vocht

De naam zegt het al: met een luchtontvochtiger kunt u de luchtvochtigheid omlaag brengen. We plaatsen vaak ontvochtigers bij bouwprojecten of wanneer er sprake is geweest van een lekkage. Een ontvochtiger speelt hierbij een belangrijke rol in het verkorten van de droogtijd. En in veel sectoren staat minder benodigde tijd gelijk aan een flinke kostenbesparing. Zo kunnen bijvoorbeeld vloerenleggers, schilders en stucadoren gewoon volgens aan de slag. Ook na brand- of waterschade wordt door de inzet van een ontvochtiger gevolgschade aanzienlijk beperkt.

Naast het besparen van kosten is een luchtontvochtiger ook een verstandige keuze voor de gezondheid. Een ruimte met een te hoge vochtigheid kan zorgen voor schimmelvorming, irritatie van luchtwegen en allergieën verergeren. Ook kost het verwarmen van een droge ruimte minder energie dan van een vochtige ruimte.

Neem contact op
bouwdroger huren
Mobiele droger huren - Droogspecialist - adsorptiedroger huren

Ontvochtiger huren? Natuurlijk bij Droogspecalist

Wilt u een luchtontvochtiger huren? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. Wij hebben voor elke toepassing de juiste apparatuur, of het nu gaat om een kleine kelder of een grote fabriekshal. Wij helpen u van A tot Z: met het juiste professionele materiaal, installatie en advies.

Bij het plaatsen van een ontvochtiger kunnen we daarnaast gratis een vochtmeting uitvoeren, zo weet u precies hoe u ervoor staat. Wilt u voor een langere periode of meerdere projecten een ontvochtiger huren? Dan profiteer u zelfs van hoge kortingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een  offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op