9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vloerisolatie drogen

Vloerisolatie drogen

Is de isolatie van uw vloer vochtig of nat geworden door een lekkage of wateroverlast? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres voor een passende oplossing. Vloerisolatie drogen is gespecialiseerd werk. Door de inzet van gespecialiseerde technieken kunnen wij uw vloerisolatie snel drogen. U voorkomt hiermee verdere schade en hoge herstelkosten.

Neem contact op
Isolatie woonark drogen

Zo werkt vloerisolatie drogen

Vocht dat in een isolatielaag zit kan niet uit zichzelf drogen. We maken in dit geval gebruik van speciale isolatiedrogers om vocht snel te onttrekken uit de isolatielagen. De drogers zorgen ervoor dat het vocht verdampt, waardoor de isolatielaag snel droogt. Met professionele vochtmeters kunnen we daarnaast precies meten wat het vochtgehalte is van de vloer.

Neem contact op

Vloerisolatie drogen in de praktijk: Stedelijk Museum

Wist u dat vloerisolatie drogen ook kan worden toegepast bij vloerverwarming? En dat is maar goed ook. Vochtproblemen komen relatief vaak voor bij huizen en appartementen met vloerverwarming, bijvoorbeeld door een lekkende koppeling in de waterleiding. We zien dit in de praktijk bij sandwich vloeren, die ook wel zwevende dekvloeren worden genoemd. Vochtproblemen zijn natuurlijk een breed begrip: dit kan gaan over vocht dat opgetrokken is in muren tot een complete vloerverwarming lekkage, waardoor schade ontstaat aan de afwerking die op uw vloer is aangebracht.

Naast woningen hebben ook bedrijfspanden regelmatig te maken met vochtproblemen. Zo heeft het Stedelijk Museum in Amsterdam ons ingeschakeld voor het drogen van de isolatievloer en de parketvloer. Benieuwd naar onze aanpak? Lees meer over vloerisolatie drogen bij het Stedelijk Museum.

Vloerisolatie parketvloer museum drogen na waterschade
drogen vloerisolatie

Waarom vloerisolatie drogen?

Er zijn verschillende redenen waarom het drogen van vloerisolatie belangrijk is. We zetten de belangrijkste voor u op een rijtje:

  • Drogen van uw vloer is vaak meer dan 3x voordeliger dan het vervangen van uw vloer.
  • Vloerisolatie drogen is vaak sneller dan vervangen.
  • U voorkomt verdere schade door vocht en water.
  • Met drogen voorkomt u problemen zoals stank, schimmel, ongedierte en schade.
  • Overlast door drogen is vaak veel beperkter dan het vervangen van uw complete vloer.

Waterschade komt nooit gelegen. Het is vooral belangrijk om direct actie te ondernemen, om verdere overlast te voorkomen.

Drogen van vloerisolatie? Kies voor Droogspecialist

Bij het drogen van uw vloerisolatie is een professionele aanpak belangrijk. Onze bedrijfsnaam is niet voor niets Droogspecialist: we hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het drogen van uw vloerisolatie. Met gespecialiseerde droogtechnieken en vochtmetingen zorgen we dat uw vloer weer zo snel mogelijk volledig droog is. Vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Droogspecialist laat continue tevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een extern bedrijf. Klik op dit icoon om onze beoordelingen te lezen.

Neem contact op
isolate drogen schip