9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Munters verhuur droger

Munters verhuur droger

Een Munters droger huren biedt de ideale oplossing wanneer er op grote schaal gedroogd moet worden. Door de hoge droogcapaciteit en het lage energieverbruik van de Munters sorptiedroger is het apparaat bijzonder geliefd als de luchtvochtigheid erg laag moet zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval bij industriële processen, in koel- of vriescellen, maar ook in de scheepvaart.

Bij Droogspecialist kunt u een professionele droger van Munters, één van de topmerken op het gebied van ontvochtiging, huren. Wij hebben deze drogers op voorraad staan met luchtvolumes vanaf 50 – 9000 m3/uur. Gemakkelijk en snel Munters huren.

 Wilt u een Munters droger huren bij Droogspecialist? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct via (0)172 203 697.

Bekijk onze adsorptiedrogers
luchtontvochtigen

Waarom een Munters verhuur droger?

  • Munters drogers blazen een zeer lage relatieve luchtvochtigheid uit
  • Het dauwpunt van een Munters droger is zeer laag
  • Vaak geen bijverwarming noodzakelijk
  • Lucht ergens inblazen is mogelijk m.b.v. een luchtslang
  • Gedroogde ruimtes zijn goed voor de gezondheid en uw portemonnee

Droogspecialist beschikt over de meest moderne, snel inzetbare droogapparatuur en meettechnieken. Door onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen, verwarmen en ventileren, hebben wij de kennis om uw problemen te voorkomen en/of op te lossen.

Bekijk onze adsorptiedrogers

Welke Munters droger werkt het beste bij uw project?

Er is een ‘ beste droger’ voor ieder project. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte beschikbaar voor enorme apparatuur? Dan is de Munters MCS300 ideaal. De Munters MXT9000 leent zich het beste voor industrieel gebruik, terwijl de Munters IceDry 1400 speciaal is ontwikkeld voor vrieshuizen.

Bent u benieuwd welk model zich het beste leent voor uw project? Neem dan contact op met een van onze experts en ontvang uw Munters droger al binnen 24 uur.

 

Neem contact op
Munters Adsorptiedroger MXT9000 huren
werking adsorptiedroger munters

Hoe werkt de Munters adsorptiedroger?

Het principe van een Munters verhuur droger is simpel, maar effectief. Vochtige lucht wordt aangezogen door middel van een krachtige ventilator. De lucht wordt door de onderkant van een silicagel-schijf heen getrokken, die het vocht absorbeert. De draaiende silicagelschijf wordt aan de bovenzijde met opgewarmde lucht doorgeblazen.

De warme vochtige lucht kan een wateropvangmodule worden afgevoerd. De droge lucht wordt terug geblazen in de ruimte of kan worden gebruikt voor het droogproces. Met behulp van een Munters droger is de door u gewenste ruimte binnen een mum van tijd weer droog.

Neem contact op

Een Munters adsorptiedroger huren?

Wilt u weten welke adsorptiedroger geschikt is voor uw project? Heeft u hulp nodig bij de optimale oplossing voor uw vochtprobleem? Neem dan contact met ons op. We kunnen vaak al binnen 24 uur een adsorptiedroger bij uw project leveren en installeren. Gemakkelijk en snel Munters verhuur.

Contact
Contact Droogspecialist
Munters M200 adsorptiedroger

Veelgestelde vragen

Wat maakt Munters verhuur drogers zo goed?

Munters is een wereldleider en premium partner in energiezuinige luchtbehandeling. Het merk maakt gebruik van innovatieve technologie, om zo het ideale klimaat voor uw ruimte aan te bieden.

In welke sectoren kunnen Munters drogers gebruikt worden?

De drogers van Munters zijn breed inzetbaar. Voorbeelden van sectoren waar de drogers van het merk in het verleden al tot succes hebben geleid, zijn de bouw, industrie, landbouw, datacenters, elektronica en gezondheidszorg. Benieuwd welke droger het beste werkt voor uw project? Neem contact met ons op.

Welke Munters drogers verhuren jullie het meest?

De meest verhuurde Munters drogers bij Droogspecialist zijn:

Wilt u meer weten over deze drogers? Klik dan hier  om meer te lezen.