Renovatie brugdek

Renovatie brugdek

Klimaatbeheersing renovatie

Bruggen hebben vaak te lijden onder hoge relatieve luchtvochtigheid en grote temperatuurverschillen. Om de kwaliteit van de brugconstructie optimaal te houden, is regelmatig onderhoud vereist. In het verleden konden brugconstructies alleen in de zomermaanden worden geschilderd, vaak met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheidsgraad. Geen ideale omstandigheden voor de kwaliteit van de coating. Tegenwoordig moet er op elk moment gerenoveerd kunnen worden; calamiteiten laten zich namelijk niet plannen. Het tijdelijk verwarmen, ventileren en drogen van de ruimte rondom het brugdek is een oplossing die zijn waarde reeds heeft bewezen.

Neem contact op
heater huren tent

Klimaatbeheersing renovatie brugdek

Wanneer een tent om het te behandelen brugdeel is geplaatst, installeert Droogspecialist specialistische droog- en verwarmingsapparatuur. Zo creëren we binnen in de tent luchtcondities voor optimale uitvoering van het onderhoud. Op deze manier kunnen onderhoudswerkzaamheden het gehele jaar door uitgevoerd worden.

Case: Brug over het Hartelkanaal
Recent is de brug over het Hartelkanaal in Rozenburg voorzien van een nieuwe slijtlaag. Droogspecialist plaatste in het weekend de benodigde verwarmings- en droogapparatuur om het klimaat te conditioneren. Een grote verwarmingskachel en adsorptiedroger zorgden ervoor dat de tent op een constante temperatuur en vochtgehalte bleef, zodat condensvorming kon worden voorkomen. Zoals gepland werden de werkzaamheden afgerond en kon de weg weer op tijd open voor het verkeer.

Neem contact op