Zandstralen metaal

Zandstralen metaal

Zandstralen metaal

Tijdens onderhoud, reparatie- en bouwwerkzaamheden of een ‘shut down’ is het van essentieel belang dat de relatieve luchtvochtigheid onder controle is. Dit om aantasting van materialen door een te hoge luchtvochtigheid te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het stralen metaal van elektriciteitscentrales, schepen, petrochemische tanks, grondstoffen en andere apparatuur of producten.

Neem contact op
conditioneren zandstralen

Specialistische droogapparatuur

Om de relatieve luchtvochtigheid – het dauwpunt en de temperatuur in een energiecentrale, schip, petrochemische tank of andere omgeving te kunnen regulieren en bewaken tijdens schilder- en straalwerkzaamheden, beschikt Droogspecialist specialistische droogapparatuur om de luchtvochtigheid constant te houden. Snel sporen wij vocht- en temperatuurgerelateerde problemen op. Door gericht en snel bij te sturen bij kou of een te hoge vochtigheid, Dit doen wij door de inzet van tijdelijke verwarming of ontvochtiging. Zo wordt uw reparatie- en onderhoudsplanning gewaarborgd.

20 jaar ervaring!

Dankzij onze kennis, meer dan 20 jaar praktijkervaring en professioneel materieel kunnen wij in iedere situatie een passende oplossing bieden. Een oplossing die de juiste klimaatomstandigheden creëert, kosteneffectief is, op ieder gewenst moment inzetbaar is, risico’s vermindert en de bedrijfscontinuïteit waarborgt. Benieuwd hoe wij de planning van uw onderhoudswerkzaamheden kunnen garanderen?

Neem contact op