9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Tank coating conditioneren

Tank coating conditioneren

Ballast tanks en de binnenzijde van schepen moeten regelmatig onderhouden worden. Denk daarbij aan het stralen en coaten van oppervlakken en tank coating. Het is een misvatting dat deze werkzaamheden alleen in de zomermaanden kunnen worden uitgevoerd. Met de specialistische kennis en expertise van Droogspecialist brengen wij de relatieve luchtvochtigheid en temperatuur op het gewenste niveau en houden deze constant. Hierdoor kunnen de benodigde werkzaamheden tijdens alle jaargetijden uitgevoerd worden.

Condens leidt tot corrosie

Als er tijdens te koude of vochtige omstandigheden een coating wordt aangebracht, bestaat de mogelijkheid dat de te behandelen oppervlakten gaan condenseren. Hierdoor kan de coating onvoldoende uitharden of hechten. Dat kan leiden tot vertraging van uw project. Veelal worden coatingwerkzaamheden geannuleerd bij afwijkende weersomstandigheden.

Neem contact op
Gastanker tanks versneld drogen klimaat tank coating

Conditioneren tank coating: roestvorming voorkomen

Droogspecialist kan met gespecialiseerde droogapparatuur de tijd verlengen die ligt tussen straalreiniging van metalen oppervlakten en het aanbrengen van coating, zodat het stralen en verven van grotere oppervlakten sneller geen problemen geeft. Met het opstellen van verwarmingsapparatuur, in combinatie met onvochtingsapparatuur, voorkomt Droogspecialist corrosie / roestvorming op gestraalde oppervlakken. Het schildersbedrijf kan hierdoor binnen enkele uren na de straalwerkzaamheden starten met het aanbrengen van de coating. Onze aanpak komt de kwaliteit van de coating ten goede en leidt tot een betere controle van werkschema’s. De de tijd dat uw processen stil staan wordt verkort, de efficiëntie verhoogd en u bereikt hogere productiviteit. Benieuwd wat Droogspecialist voor uw onderhoudswerkzaamheden kan betekenen?

Neem contact op