9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Tenten

Tenten

Condensvorming – en de schade die dat kan veroorzaken – daar denk je niet altijd aan als je een feest in een tent organiseert. Toch kan condens op een koud tentdoek voor hinderlijke en soms gevaarlijke situaties zorgen. Droogspecialist zorgt voor het juist klimaat in uw tent. We voorkomen condensvorming door het plaatsen van adsorptiedrogers en ventilatoren.

Weten wat wij voor uw evenement kunnen betekenen?

Neem contact op
Apparatuur om tent te drogen

Sporten in een droge, warme tent

Condensvorming in tenten zorgt vaak voor problemen zoals glijpartijen of kortsluiting in elektrische apparatuur. Maar niet voor een Gooische Hockeyclub, die al jaren gebruik maakt van de diensten van Droogspecialist. Waarbij wij niet alleen de luchtvochtigheid onder controle krijgen, maar ook de temperatuur en de verlichting verzorgen.

Doortrainen tijdens de wintermaanden, in een sporthal zonder condensvorming. Droogspecialist maakte het voor de derde keer op rij mogelijk. We verzorgden de gehele installatie (drogen, verwarmen, verlichten) voor de trainingstent van een Gooische hockeyvereniging. Dit jaar met een nog completer aanbod: we voegden een eenvoudig te bedienen licht-, temperatuur- en vochtcontrolesysteem toe. Bekijk hier het systeem.

Neem contact op