9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vloer drogen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade komt nooit gelegen, de gevolgen zijn vaak groter dan u denkt. Voorkom gevolgschade van wateroverlast en lekkages en schakel zo snel mogelijk Droogspecialist in. Zo kunnen we vloerisolatie drogen, drogen bij waterschade en plaatselijk drogen, bijvoorbeeld bij de plaatsing van een nieuwe vloer. Door de inzet van drogers en ventilatoren drogen we een vloer en zorgen we dat de luchtvochtigheid omlaag gaat. Hierdoor kan het vocht verdampen en beperken we de schade.

Waarom een vloer drogen?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om direct actie te ondernemen na waterschade. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Met de inzet van professionele droogapparatuur lopen uw projecten geen extra vertraging op;
  • Een vloer drogen is vaak voordeliger dan het vervangen van een vloer;
  • Het drogen van een vloer beperkt de directe schade en de gevolgschade, zoals optrekkend vocht bij de vloer of muren;
  • Droogkosten die ontstaan uit waterschade worden vaak vergoed door uw verzekering;
  • Droging voorkomt schimmel en aantasting van materialen;
  • Drogen is mogelijk bij verschillende soorten vloeren zoals betonvloeren, cementdekvloeren, anhydrietvloeren en zwevende dekvloeren.

Vloer drogen: isolatie, waterschade & plaatselijk

We vertellen u graag wat meer over onze 3 services voor het drogen van vloeren:

  • Vloerisolatie drogen: is de isolatie van uw vloer nat geworden door lekkage of wateroverlast? Het drogen van uw vloerisolatie is vaak meer dan 3 keer voordeliger dan het vervangen van uw vloer. Vocht dat in een isolatielaag zit kan niet uit zichzelf drogen. We maken in dit geval gebruik van speciale isolatiedrogers, om vocht snel te onttrekken uit de isolatielagen. Het vocht verdampt, waardoor de isolatielaag snel droogt.
  • Vloer drogen na lekkage: bij waterschade is het belangrijk om snel actie te ondernemen, om gevolgschade te voorkomen. Vocht dat vrijkomt bij een lekkage kan terechtkomen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor u bijvoorbeeld last krijgt van optrekkend vocht en schimmelvorming langs de muren.
  • Plaatselijk drogen: ook is het mogelijk om op een probleemplek te kiezen voor versneld drogen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een lekkage, of een uitbouw.

Vloer drogen? Kies voor Droogspecialist

Heeft u waterschade aan uw vloer, door een lekkage of wateroverlast? Neem dan direct contact op met Droogspecialist. Vaak kunnen wij al binnen 24 uur een oplossing bieden door het plaatsen van, drogers en ventilatoren.

Zien hoe we dit in de praktijk aanpakken?