9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade herstellen

Heeft u waterschade problemen door bijvoorbeeld een lekkage? Bij waterschade is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Waterschade komt in de meeste gevallen voor bij muren, plafonds en vloeren. Het is belangrijk om eerst te kijken wat de oorzaak van de waterschade is en dit op te lossen. Daarna komt droogapparatuur om de hoek kijken. Het drogen van waterschade bespoedigt het herstel en beperkt de directe schade en de gevolgschade. Hiermee voorkomt u ook problemen met bijvoorbeeld schimmel en ongedierte.

Gevolgschade lekkage

Ontstaat er schade aan een vloer of muur als gevolg van een lekkage? Dan spreken we van gevolgschade. Wanneer u te lang wacht met het aanpakken van een lekkage wordt de gevolgschade vaak groter, denk aan vochtplekken op plafonds, schimmels tegen de muur of opbollend laminaat. Gevolgschade van een lekkage wordt in de meeste gevallen door een verzekeraar vergoed. Ook de droogkosten van waterschade worden vaak vergoed. De dekking geldt in de meeste gevallen niet wanneer er sprake is van eigen gebrek, zoals slijtage of achterstallig onderhoud. Bekijk dus goed uw verzekering wanneer het gaat om gevolgschade bij lekkages.

Drogen bij waterschade

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets Droogspecialist. U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende droogoplossingen. Waterschade vraagt om een speciale aanpak. Zo kunnen we u helpen bij het drogen op specifieke locaties zoals vloerisolatie drogen, plafond drogen, dakisolatie drogen en vocht in muur drogen. Onze service en ervaring maken het verschil! We bieden professionele apparatuur tegen de scherpste prijs en deskundig advies. Neem contact met ons op voor meer informatie over waterschade herstellen en drogen.