9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Plafond drogen na waterschade

Plafond drogen na waterschade

Heeft uw plafond waterschade opgelopen, bijvoorbeeld door een lekkage? Voorkom ongemak en verdere schade en kies ervoor om uw plafond te laten drogen. Het drogen van plafonds is gespecialiseerd werk, waar we u bij Droogspecialist graag mee helpen.

Neem contact op
Plafondisolatie drogen - Droogspecialist

Waarom lekkage plafond drogen?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om direct actie te ondernemen bij waterschade:

  • Doet u helemaal niets bij vocht of wateroverlast? Dan is de kans groot dat het snel erger gaat worden. Drogen beperkt de directe schade en de gevolgschade.
  • Het drogen van een plafond is vaak veel voordeliger dan het compleet vervangen ervan. Hoge vervangingskosten worden hiermee vermeden.
  • Weinig of geen overlast van het droogproces, geen onderbrekingen van de bedrijfscontinuïteit.
  • Met drogen voorkomt u problemen zoals stank, schimmel, ongedierte en schade.
  • En last but not least, droogkosten die gemaakt moeten worden door waterschade worden in veel gevallen vergoed door uw verzekering.
Neem contact op

Werkwijze plafond drogen

We maken gebruik van gespecialiseerde methodes om plafonds te drogen. Afhankelijk van uw situatie installeren we diverse drogers en ventilatoren bij u op locatie. Met speciale vochtmeetapparatuur bepalen we ten slotte wanneer het plafond weer helemaal droog is. Naast plafonds drogen, kunnen we u ook helpen bij dakisolatie drogen.

Waterschade plafond drogen? Kies voor Droogspecialist

Bij het drogen van uw plafond bij een lekkage is een professionele aanpak belangrijk. Onze bedrijfsnaam is niet voor niets Droogspecialist: we hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen met het drogen van uw plafond. Met gespecialiseerde droogtechnieken en vochtmetingen zorgen we dat uw plafond weer zo snel mogelijk volledig droog is. Vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
plafond drogen