9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Industriële ventilator

Industriële ventilator

Goede ventilatie brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u een industriële ventilator gebruiken als ondersteuning voor droogprocessen, voor het afzuigen van stof, rook en dampen voor een optimale luchtverdeling in ruimtes. Lees hieronder meer onze industriële ventilatoren.

Onze industriële ventilatoren

Afhankelijk van de oplossing waar u naar op zoek bent bieden we verschillende soorten industriële ventilatoren. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

  • Axiaal ventilator: een axiaal ventilator is een goede keuze wanneer het belangrijk is om grote hoeveelheden lucht te verplaatsen. Een axiaal ventilator presteert goed in combinatie met lagedruk systemen. Toepassingen van axiaal ventilatoren zien we bijvoorbeeld in grote magazijnen en werkplaatsen.
  • Radiaal ventilatoren: een radiaal ventilator kan een gemiddelde hoeveelheid lucht verplaatsen. Deze ventilator presteert goed in combinatie met hogedruk systemen.
  • Hoge druk ventilator: zoals de naam al zegt blaast of zuigt deze ventilator onder hoge druk. Deze ventilator is geschikt voor het drogen van isolatielagen, of om lucht in bepaalde constructies te blazen, of uit te zuigen.

Op onze pagina ‘Ventilatoren’ bekijkt u ons assortiment industriële ventilatoren voor verhuur.

Neem contact op
Ventileren bedrijfhal - bedrijfsruimte - Droogspecialst

Waarom kiezen voor een industriële ventilator?

  • Voor het afzuigen van bijvoorbeeld rook, gassen, geuren en stoffen.
  • Voor beluchting of koeling van bijvoorbeeld machinekamers of productieruimtes.
  • Voor een optimale luchtverdeling in bijvoorbeeld kantoren of magazijnen.
  • Voor het versnellen van (droog)processen.

Droogspecialist laat continue tevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een extern bedrijf. Klik op dit icoon om onze beoordelingen te lezen.

Neem contact op

Industriële ventilator huren bij Droogspecialist

Wilt u een industriële ventilator huren? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. We bieden professionele oplossingen op het gebied van drogen, verwarmen, ventileren en vochtmeten. Onze specialisten helpen u graag met advies welke industriële ventilator het beste bij uw vraagstuk past. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Droogspecialist: oplossingen voor de bouw

Gerelateerde cases