9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Ventileren

Ventileren

Voor een prettig (werk) klimaat is goede ventilatie van groot belang. De ventilatoren van Droogspecialist, kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt zoals het afzuigen van stof, verfdampen, las rook, koolmonoxide etc. Ze ondersteunen droogprocessen en zorgen voor een goede luchtverdeling bij verwarmingsprojecten. Ook heeft Droogspecialist een groot assortiment ventilatoren voor beluchting/koeling van machinekamers, productieruimtes, bedrijfsgebouwen en vele andere doeleinden. Een goede ventilatie zorgt voor verbetering van de motivatie en productiviteit van de werknemers en draagt bij aan een gezonde luchtkwaliteit. Onze TTV4500 axiaal ventilatoren zijn stapelbaar waardoor er zelfs een ‘stormwand’ mee gecreëerd kan worden.

Neem contact op
Ventilatoren voor grote en kleine ruimten - Droogspecialist

Waarom ventileren via Droogspecialist?

  • Professionele apparatuur tegen de scherpste prijs
  • Getest op veiligheid en kwaliteit
  • Altijd deskundig advies op locatie
  • Hoge korting bij langere huurtermijn
  • Drogen bespaart u tijd, geld ongemak en schade.
  • Apparatuur wordt door ervaren specialist geplaatst

 

Droogspecialist laat continue tevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een extern bedrijf. Klik op dit icoon om onze beoordelingen te lezen.

Neem contact op

Meer weten?

Droogspecialist beschikt ook over een groot assortiment blowers/ zijkanaalventilatoren die geschikt zijn voor ventilatie of afzuiging onder hoge druk. Bel ons voor de mogelijkheden, of stel uw vraag via ons contactformulier.

Industriële ventilator huren DAV4500 - Droogspecialist