9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Klimaatbeheersing kantoor

Klimaatbeheersing kantoor

Een goede klimaatbeheersing is een belangrijk thema op kantoor en in andere werkomgevingen, zoals een werkplaats. Denk niet alleen aan koelen aan verwarmen, maar ook aan ventilatie. Maar hoe zorgt u nu voor een optimaal werkklimaat? We vertellen u alles over de mogelijkheden van tijdelijke luchtafzuiging, verwarming en airconditioning.

Neem contact op
Beheersing klimaat kantoor - Droogspecialist

Het belang van klimaatbeheersing

Het binnenklimaat van uw werkomgeving is van grote invloed op de gezondheid en productiviteit van medewerkers. Bij klimaatbeheersing kijken we naar 3 aspecten:

  • Temperatuur: de temperatuur is een aspect die we het makkelijkste kunnen beïnvloeden, door de juiste inzet van verwarming en airconditioning.
  • Ventilatie: met ventilatie regelen we de luchtvochtigheid en de aanvoer van verse lucht. Wanneer de ventilatie niet goed geregeld is in een ruimte zullen al snel gezondheidsproblemen zoals droge ogen, hoofdpijn en een benauwd gevoel voorkomen.
  • Isolatie: tot slot draagt ook de isolatie bij aan een goede klimaatbeheersing. Het zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten. Denk bijvoorbeeld aan de koude tocht die u soms kunt voelen bij ramen die niet goed geïsoleerd zijn.
Neem contact op

Een optimaal klimaatsysteem voor alle ruimtes

Geen ruimte is hetzelfde. Zo heeft u bij een kantoorpand met veel ramen een hele andere oplossing nodig dan bij een tijdelijke tent buiten voor werkzaamheden. Bij Droogspecialist hebben we ervaring met tijdelijke klimaatbeheersing voor verschillende ruimtes.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een werkplaatskachel om medewerkers te beschermen bij kou in de winter, maar hebben we bijvoorbeeld recent ook een hockeyvereniging geholpen met klimaatbeheersing bij sportwedstrijden. Hier gingen we aan de slag met heaters en adsorptiedrogers om condensatie in de overkapte tent te voorkomen. We zijn dus van alle markten thuis!

Neem contact op
Verwarmen heater huren
Contact Droogspecialist

Klimaatbeheersing? Samenwerken met Droogspecialist

  • Huur professionele klimaatbeheersing apparatuur tegen de scherpste prijs
  • Jarenlange ervaring met koelen, verwarmen en ventileren
  • Hoge korting bij langere huurtermijn
  • Klimaatbeheersing voor alle ruimtes
  • Altijd deskundig advies over klimaatsystemen

Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen u graag met advies over klimaatbeheersing.