9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Mobiele boiler huren

Mobiele boiler huren

Als u bezig bent met nieuwbouw of een renovatieproject, waarbij vloerverwarming wordt/is geïnstalleerd maar de boiler nog niet werkt, kan een mobiele boiler huren en goede oplossing zijn. Deze mobiele boiler of ook wel vloerverwarming boiler genoemd zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte en in de vloer wordt verwarmd. Dit is een prima methode om het opstookprotocol toch uit te voeren als er nog geen permanente verwarming is. 

Neem contact op

Vloerverwarming ketel huren

Een boiler wordt gebruikt om warm water op te slaan en te leveren aan bijvoorbeeld de vloerverwarming en kan worden ingezet in combinatie met verschillende soorten vloerverwarmingssystemen, zoals een warmtepomp, een cv-ketel of een zonneboiler. Wanneer de warmtepomp nog niet is geplaatst maar het toch wenselijk is om de vloerverwarming in bedrijf te krijgen zorgt onze boiler voor het warme water.  

Neem contact op

Waarom een mobiele boiler huren? 

Mobiele boiler 21KW

Droogspecialist verhuurt krachtige, compacte boilers, die wordt gebruikt voor het leveren van warmwater voor in uw vloerverwarming installatie. De boiler heeft een vermogen van 21 kW.

Meer over de mobiele boiler 21 kw
mobiele boiler 21kw
mobiele boiler 21 kw

Voordelen mobiele boiler huren

Flexibiliteit

Een mobiele boiler  huren doet u voor de periode die u nodig heeft. Meestal is dit voor de periode dat wanneer de warmtepomp nog niet is geplaatst maar het toch wenselijk is om warmte in het gebouw te krijgen. Onze mobiele boiler heeft 3 verwarmingsstanden. Er kan gekozen worden door middel van een keuzeschakelaar tussen 3 standen. Te weten 3KW, 12KW en 22KW. Uw installateur kan u precies vertellen hoeveel verwarmingsvermogen u kunt aansluiten, maar wij kunnen u hierin ok adviseren. Een en ander is ook afhankelijk van het beschikbare elektrische vermogen.  

Kostenbesparing

De kosten van het tijdelijk huren van een boiler is uiteraard veel goedkoper dan het aanschaffen van een boiler die u maar kort gebruikt. 

Geen onderhoudskosten

Droogspecialist zorgt voor het onderhoud van de boiler, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de onderhoudskosten. 

Snel beschikbaar

Droogspecialist heeft een groot aantal boilers op voorraad, zodat er altijd een boiler voor u beschikbaar is en deze snel geïnstalleerd kan worden.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een mobiel boiler op uw bouwplaats of renovatie-project!

Neem contact op