9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Bouwverwarming

Bouwverwarming

Met de bouwverwarming van Droogspecialist bent u niet meer afhankelijk van het weer. Onze heaters en elektrische heteluchtkanonnen zorgen voor een aangenaam werkklimaat gedurende uw bouwprojecten.

Waarom kiezen voor bouwverwarming?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor bouwverwarming:

  • We bieden een groot assortiment bouwverwarming: van elektrisch heteluchtkanon tot heaters voor een kleine ruimte.
  • Met bouwverwarming zorgt u voor een comfortabele werkplek. Wanneer een bouwplaats te koud is zorgt dit voor minder productiviteit, tevredenheid en meer ziekteverzuim.

Neem contact op
Bouw verwarming huren - Droogspecialist
  • Koude temperaturen treden soms onverwachts op. We hebben een grote voorraad heaters en kachels voor verhuur, die we snel kunnen leveren. Door te kiezen voor bouwverwarming lopen uw projecten geen vertraging op.
  • Bij Droogspecialist leveren we professionele apparatuur tegen de scherpste huurprijzen. Ook bieden we aantrekkelijke kortingen bij een langere huurtermijn.
  • Al onze bouwverwarming is volledig getest op veiligheid en kwaliteit. Onze ervaren specialisten plaatsen de apparatuur bij op locatie, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Neem contact op

Verwarmen: van elektrisch heteluchtkanon tot heater

We kunnen een ruimte op verschillende manieren verwarmen. Zo zijn er oliegestookte heaters met thermostaten, die op de gewenste temperatuur kunnen worden ingesteld. De rookgassen worden door een schoorsteen naar buiten geblazen, hierdoor krijgt u alleen schone lucht in uw gebouw. Ook kunnen heaters op een luchtkanaal worden aangesloten. Naast oliegestookte heaters, bieden we ook elektrische kachels. We adviseren u graag over de beste verwarmingsoplossingen voor uw project!

Bouwverwarming nodig? Kies voor Droogspecialist

Heeft u een snelle oplossing nodig om een bouwproject te verwarmen? Wij helpen u graag, verwarmen van ruimtes is namelijk een van onze specialismes. Zo verliest u geen kostbare tijd voor uw bouwproject. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze heaters en kachels? Vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdelijke verwarming bij onderhoud aan schip