9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Werkplaats verwarming

Werkplaats verwarming

Wanneer een werkplaats te koud is presteren werknemers minder goed. Bescherm uw personeel tegen de kou, met werkplaats verwarming. Lees hierdoor meer over onze verwarmingsoplossingen.

Waarom kiezen voor werkplaats verwarming?

  • Het allerbelangrijkste is natuurlijk het comfort van uw werknemers. Wanneer een werkplaats te koud is, is dit geen goede basis voor een werkomgeving. Dit zorgt uiteindelijk voor minder tevreden werknemers, minder productiviteit en meer ziekteverzuim.
  • Daarnaast bent u als werkgever ook wettelijk volgens de Arbo verantwoordelijk om gezondheidsschade als gevolg van kou te voorkomen.

Neem contact op
Onderhoudswerkzaamheden heater huren voor tent

Van werkplaatskachel tot warme dranken

Een werkplaatskachel kan uw werkplaats al snel verwarmen tot een aangename temperatuur. Daarnaast kunt u ook nog aan andere maatregelen denken zoals het verstrekken van warme dranken, isolerende werkkleding, het aanpassen van werktijden en het verzorgen van beschutting. Voor een werkplaatskachel bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres.

Zo kunt u bij ons verschillende heaters huren. Het gaat hier in de meeste gevallen om elektrische werkplaats verwarming. Het maakt niet uit of het gaat om een groot magazijn, of een kleine werkplaats. Ook kan dit zowel voor een week als voor de gehele winter. Alles is mogelijk bij Droogspecialist!

Neem contact op

Werkplaats verwarming nodig? Kies voor Droogspecialist

Heeft u een snelle oplossing nodig voor een te koude werkplaats? Wij helpen u graag, verwarmen van ruimtes is namelijk een van onze specialismes. Zo kunnen uw werknemers snel weer in een aangename temperatuur aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze heaters en werkplaatskachels? Vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact Droogspecialist