9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waarom vocht meten?

Waarom vocht meten?

Muren, vloeren of ruimten met een te hoog vochtgehalte kunnen voor overlast en vertraging van uw projecten zorgen. Met een professionele vochtmeting krijgt u direct inzicht. Vochtgehalte meten is gespecialiseerd werk, waar we u bij Droogspecialist graag mee helpen.

Waarom vochtgehalte meten?

Bij Droogspecialist meten we het vochtgehalte van zowel muren als vloeren. Maar kunnen wij ook het vochtgehalte in een ruimte meten en of monitoren  en of bewaken over een lagere periode.

Neem contact op
Waarom vocht meten?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een professionele vochtmeting:

  • Het gaat om een nieuwbouwpand waarbij er nog veel bouwvocht in de muren, vloeren en plafonds zit. Voordat bijvoorbeeld schilders, vloerenleggers of stukadoren aan de slag kunnen, is inzicht in het vochtgehalte belangrijk. Wanneer het vochtgehalte te hoog is, kan dit zorgen voor ernstige vertraging in de planning. Als de vloer, muur of plafond te vochtig is kan de afwerking nog niet aangebracht worden! Gebeurt dit echter wel dan look je grote kans op schade aan de afwerking.
  • Ook na waterschade is het belangrijk om het vochtgehalte te meten. Zo voorkomt u directe schade en gevolgschade.
Neem contact op

Droogtijd verkorten

Wanneer wij droogapparatuur na waterschade plaatsen zal de droogtijd worden verkort en voorkomen wij schade en beperken wij de gevolgschade.

Ook luchtvochtigheid kunnen wij meten. En zelfs bewaken met onze meetapparatuur. Bij productie processen kan luchtvochtigheid van grote invloed zijn. Een te hoge of een te lage vochtigheid kan er voor zorgen dat productie wordt stilgelegd of dat de kwaliteit verslechterd. Om de luchtvochtigheid te waarborgen beschikken wij over een meetsysteem waarbij 24/7 de meetresultaten worden gerapporteerd, en bewaakt. Als de streefwaarden worden overschreven ontvangt u direct een melding.

Neem contact op
luchtvochtigheid meten monitoren
bouwdroger huren

Vochtgehalte in gebouw te hoog?

Blijkt uit de vochtmeting dat het vochtgehalte te hoog is? Dan geven wij u graag advies over het drogen. Zo bieden we onder andere mobiele drogers en ontvochtigers, en hebben wij ook apparatuur zoals ventilatoren om droogprocessen verder te versnellen. Deze zorgen ervoor dat het vochtgehalte snel naar het gewenste niveau wordt teruggebracht.

Vochtmeting zakelijk: van bouw- tot schilderbedrijf

Vochtmetingen zijn voor veel verschillende soorten bedrijven interessant. Onze focus ligt op de samenwerking met zakelijke partijen zoals bouwbedrijven, de industrie, verzekeraars, onderhoud- en schilderbedrijven, vloerenbedrijven en stoffeerders. U kunt als particulier ook bij ons terecht bij problemen met waterschade of bouwvocht. Benieuwd hoe andere bedrijven onze vochtmeting service ervaren? Bekijk onze referenties.

Neem contact op
Vocht meten - advies en verhuur
Contact Droogspecialist

Waarom vochtmeting via Droogspecialist?

  • Professionele vochtmeting apparatuur tegen de scherpste prijs
  • Jarenlange ervaring met drogen, ventileren en verwarmen
  • Getest op veiligheid en kwaliteit
  • Altijd deskundig advies: zowel telefonisch, online als op locatie
  • Hoge korting bij langere huurtermijn van droogapparatuur
  • Van vocht in huis meten tot een groot bedrijfsgebouw.
  • Ook bieden we oplossingen om uw vochtproblemen te behandelen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele vochtmeting.