9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Disclaimer

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Welkom op onze website. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site accuraat en up-to-date is, kunnen we niet garanderen dat alles altijd volledig correct is. Gebruik van de informatie is daarom altijd voor eigen risico.

Informatie en Inhoud
De inhoud van deze website is alleen voor informatieve doeleinden bedoeld. We doen ons best om betrouwbare en actuele informatie te bieden, maar we kunnen geen garanties geven over de nauwkeurigheid, volledigheid, of geschiktheid van de informatie. Vertrouw niet uitsluitend op de informatie op deze site voor het huren onze apparatuur. Raadpleeg altijd een van onze medewerkers voor specifieke adviezen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Externe Links
Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We hebben geen invloed op de inhoud en beschikbaarheid van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor enige informatie of materialen die daar worden aangeboden. Het volgen van externe links is volledig op eigen risico.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit het gebruik van onze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe of indirecte schade, verlies van gegevens, of winstderving.

Wijzigingen
We behouden ons het recht voor om op elk moment de inhoud van deze disclaimer te wijzigen. Controleer deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen.

Contact
Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Bedankt voor je bezoek en begrip!