9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Droogspecialist 10 jaar!!

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Droogspecialist 10 jaar!!

Droogspecialist bestaat 10 jaar!!

1 november 2017 is het precies 10 jaar geleden dat Joost Rozestraten Droogspecialist oprichtte. Vanuit een garagebox werden de allereerste drogers verhuurd aan kleine regionale bouwbedrijven en particulieren, die bijvoorbeeld een parketvloer gelegd wilde hebben. Dit doen we uiteraard nog steeds, maar het dienstenpakket en het assortiment drogers kachels en ventilatoren is in de loop der jaren enorm uitgebreid.

Droogspecialist 10 jaar

Drogers voor industrie, scheepvaart en schilderbedrijven

De garagebox werd al snel te klein en een grotere loods werd gehuurd. Inmiddels zijn we drie verhuizingen verder en beschikken we over een ruime hal die vol staat met direct inzetbare klimaatbeheersingsapparatuur. Door de toenemende vraag naar grote adsorptiedrogers van de industrie, scheepvaart en straal- en schilderbedrijven, heeft Droogspecialist het afgelopen jaar het assortiment zelf gefabriceerde containerdrogers flink uitgebreid.

Hoge waardering

We helpen wij graag iedereen die tijdelijke vochtproblemen heeft door lekkage, bouwvocht of andere oorzaken. Inmiddels doen wij dit dus al 10 jaar en daar zijn wij trots op. Wij zijn heel blij met onze klanten, die ons elke keer weer bellen als wij iets voor u kunnen betekenen met betrekking tot droging, verwarming, ventilatie of vochtadviezen. Ook onze enthousiaste medewerkers ondervinden dagelijks nieuwe uitdagingen en projecten die ons werk bijzonder maken. Klanten waarderen deze inzet met een gemiddeld cijfer van 8,6 en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op.

Terug naar overzicht