9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Verhuur

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Droogapparatuur

In dit overzicht vindt u onze verschillende categorieën apparatuur die Droogspecialist direct vanuit voorraad beschikbaar heeft voor de verhuur. Het merendeel van de droogapparaten is inzetbaar voor het versneld drogen bij wateroverlast en bouw- en industriële projecten/processen en voor het verbeteren van het binnenklimaat.

Een korte toelichting op de categorieën met diverse droogapparatuur:

Adsorptiedrogers

Met een adsorptiedroger kunnen natte ruimten en oppervlaktes en snel en efficiënt gedroogd worden. Ook kan de droge proceslucht gebruikt worden voor het verlagen van de luchtvochtigheid. Een adsorptiedroger is ook inzetbaar als u de luchtvochtigheid naar een bepaald laag niveau wilt hebben. Adsorptiedrogers worden veel gebruikt in de bouw, de industrie en door straal- en schilderbedrijven.

Airconditioners

Onze airconditioners/warmtepompen bewijzen in de zomer én de winter goede dienst. Ze kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn energiezuinig. Geschikt voor het klimatiseren van tenten en industriële gebouwen. Ook kunt u een mobiele koelventilator bij ons huren.

Isolatiedrogers

Een isolatiedroger heeft als doel zwevende dekvloeren met isolatie te drogen. Ook is deze droogapparatuur geschikt voor het drogen van spouwmuren en vocht op moeilijk bereikbare plaatsen. Afhankelijk van de situatie wordt de isolatiedroger veelal gecombineerd met een geluidsdemper, waterafscheider of HEPA-filter.

Koeldrogers

Koeldrogers koelen de lucht af tot het dauwpunt op het verdamperblok. Vervolgens wordt de gekoelde lucht wordt intern in de machine ook weer over een condensorblok geblazen waardoor de droge lucht bij het verlaten van de droger weer op temperatuur wordt gebracht. De verschillende typen koeldrogers die Droogspecialist beschikbaar heeft zijn zowel inzetbaar in kleine  of grotere ruimten. Koeldrogers worden regelmatig ingezet bij bouwdroging, waterschade en stucwerkdroging en functioneren het beste bij een temperatuur boven de 15 graden Celsius.

Heaters

Om droogprocessten te versnellen of ruimtes op temperatuur te krijgen beschikken wij over een groot aanbod aan heaters, elektrische kachels en boilers. Deze zijn ook prima inzetbaar als noodverwarming of bij calamiteiten zoals uitval van de verwarmingsinstallatie, maar ook voor het drogen, verwarmen of vorstvrij houden van bouwlocaties, ruimten of tenten.

Dompelpompen en waterzuigers

Een dompelpomp is een waterpomp die in het water geplaatst, of ‘gedompeld’ moet worden. Ze pompen dit water weg bij bijvoorbeeld wateroverlast in woon- en werkruimten en kelders, maar ook bij ondergelopen boten of overstroomde gebieden.

De water-stofzuiger is geschikt voor het kleine laagje water wat een pomp niet meer weg kan krijgen. De waterstofzuiger is ideaal bij het opzuigen van water na een overstroming of bluswerkzaamheden, of na lekkage.

Overige droogapparatuur en aanverwante apparaten

Naast bovengenoemde droogapparaten kunt u allerlei aanverwante artikelen huren die bijdragen aan het oplossen van vochtproblemen en het beheersen van het binnenklimaat. Zo zijn er bevochtigers, als de luchtvochtigheid in een ruimte te laag is, ventilatoren voor slecht geventileerde ruimten of voor het versnellen van droogprocessen en mobiele luchtreinigers voor luchtzuivering.

Ook voor verlengkabels,  haspels en verdeelkasten kunt u bij ons terecht. En last but not least: onze vochtmeetapparatuur. Met het meten van de vochtigheid in een ruimte begint vaak onze aanpak van het vochtprobleem.

Waarom droogapparatuur van Droogspecialist?

Droogspecialist bestaat uit een team van ervaren professionals dat alles weet over vochtproblemen, drogen, verwarmen en ventileren. Met ons grote assortiment kunnen wij snel schakelen om uw vochtprobleem tot volle tevredenheid verhelpen.

Onze service aan u: 

  • 24/7 bereikbaar 
  • Grote voorraad beschikbaar
  • Snel geleverd
  • advies & prijs op maat

Meer weten over onze droogapparaten?

Klik op een van de categorieën om de droogapparaten te vinden die passen bij uw situatie.

Bekijk onze droogapparatuur

Graag persoonlijk contact? Of vul het contactformulier in en u hoort snel van ons.