9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Nieuw: Industriële luchtbevochtiger

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Nieuw: Industriële luchtbevochtiger

Vochtproblemen kenmerken zich vaak door een teveel aan vocht. Toch zijn er situaties te bedenken waarbij een te lage vochtigheid veel schade kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een tentoonstellingsruimte met kunstobjecten. Of in een houtbewerkingsbedrijf of elke andere industrie waarbij voldoende luchtvochtigheid noodzakelijk is.

Ultrasone industriële luchtbevochtiger

Voor dit soort problemen heeft onze serviceafdeling een geheel nieuw product ontwikkeld. Onze gespecialiseerde technicus heeft de ultrasoon industriële luchtbevochtigers zó aangepast, dat deze uiterst geschikt zijn om deze problematiek op te lossen. Deze machines kunnen wel tot 140 liter per dag aan vocht toevoegen aan de lucht. Het toestel is zowel met een waterslang voor semi- permanente aansluiting, als met een watervat te vullen. Ook zijn er beveiligingen op het apparaat gemaakt, die de watertoevoer stoppen en het apparaat uitschakelen, mocht er een probleem optreden.

Zuinig in gebruik

Deze industriële luchtbevochtiger is uiterst zuinig in stroomverbruik en kan op elk willekeurig 230V-stopcontact worden aangesloten. Wilt u meer lezen over de specificaties? Klik hier of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht