9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Isolatiedrogers

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Isolatiedrogers huren


Wanneer er vocht is ontstaan in isolatiemateriaal, bijvoorbeeld na een lekkage of overstroming, kunnen isolatiedrogers een oplossing bieden. Door de installatie van een isolatiedroger of, indien nodig, meerdere isolatiedrogers, kan het vochtprobleem in uw isolatiemateriaal worden verholpen zonder dat vervanging noodzakelijk is.

Aanpak schade met isolatiedrogers

Door vocht zal de isolatiewaarde drastisch verminderen. En dat niet alleen, na verloop van tijd kunnen schimmelvorming, vochtplekken en optrekkend vocht optreden en kunnen allerlei materialen aangetast worden. Dit kunt u veelal voorkomen door snel isolatiedrogers toe te passen. Door al het vocht uit het materiaal te zuigen, wordt de isolatie droger én blijft vervolgschade achterwege.

Isolatiedrogers besparen tijd en geld

Onze isolatiedrogers zijn uitstekend geschikt om zwevende dekvloeren met isolatie te drogen. Ook vocht in spouwmuren, in het isolatiemateriaal van platte daken en vocht op moeilijk bereikbare plaatsen is voor onze isolatiedrogers geen probleem. Bij bouwprojecten met waterschade kunnen door het plaatsen van een groot aantal isolatiedrogers zowel de isolatielaag, als de vloer en vloerverwarming gespaard blijven. Een enorme besparing van tijd en geld.

Huur uw isolatiedroger bij een specialist

Isolatie droger maken is specialistisch werk. Droogspecialist heeft de kennis en ervaring die nodig is. Daarom installeren wij de machine(s) voor onze klanten op locatie. Of u nu een particuliere klant bent waar een enkele isolatiedroger volstaat, of een bedrijf waar een uitgebreide opstelling van specialistische isolatiedrogers en droogmachines nodig is: wij helpen u snel en deskundig. Wij zorgen ook voor eventuele benodigde accessoires als een geluidsdemper, waterafscheider en Hepa-filter.

Neem contact op >

Heeft u een vochtprobleem in uw vloer-, muur- of dakisolatie? Bel 0172 203 026 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ik wil een isolatie droger huren >