9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Droogspecialist breid het verhuurprogramma uit met een groot aantal Munters ontvochtigers

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Droogspecialist breid het verhuurprogramma uit met een groot aantal Munters ontvochtigers

De M200LKV: de ideale Munters droger voor appartementen, woningen, en koude ruimtes

Niet nieuw, wel in het zonnetje!

Hoewel de droger zeker niet nieuw is, zetten we ‘m toch even in het zonnetje. De Munters M200LKV is namelijk al jarenlang een echt werkpaard onder de adsorptiedrogers. Degelijke kwaliteit van Munters, die tegen een stootje kan. Maar wat minstens zo belangrijk is: het is een betrouwbare machine die z’n werk altijd doet. En zeker in het koudere seizoen is deze Munters ontvochtiger een uitkomst voor bouwbedrijven en aannemers, die veelvuldig gebruik maken van deze machines. Een machine die zo’n 200 kubieke meter lucht per uur behandelt en droogt!

1 machine, 2 functies
Maar waarom is dit nu zo’n ideale droogmachine? Er zijn vele voordelen te benoemen. Allereerst: zijn lage stroomverbruik (8 Ampère), een hot issue in deze tijd, waarin milieu en hoge energiekosten een grotere rol spelen. Daarnaast blaast de machine warme lucht uit, die in de koude maanden al voldoende kan zijn om de kou uit een woning of appartement te houden. Het wordt weliswaar geen 20 graden maar in veel gevallen hoeft dat ook niet. Ontvochtigen én een werkbare temperatuur zijn vaak hetgeen wat nodig is om te kunnen doorwerken tijdens de koude wintermaanden. Het mes snijdt dus aan twee kanten, met deze Munters ontvochtiger! Het beperkte stroomverbruik van deze droogmachine biedt nóg een groot voordeel: u kunt precies twee van dit type droogmachines aansluiten op een strandaard stroomgroep van 16Amp

Droogspecialist heeft groot ingezet in dit type Munters droger. Met een grote voorraad kunnen wij u ook komend seizoen zeker van dienst zijn.

Accessoires bij deze Munters droger

Wilt u meer informatie? Direct huren? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om de juiste Munters droger voor uw project te adviseren!

Terug naar overzicht