9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Nieuwe condensor ML-serie adsorptiedrogers 

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Nieuwe condensor ML-serie adsorptiedrogers 

Droogspecialist heeft, zoals u van ons gewend bent, altijd een snelle oplossing als het gaat om de inzet van gespecialiseerde droogapparatuur. Toch bemerkten wij dat bij het drogen van grote ruimten het ontvochtigen soms een uitdaging is. Denk daarbij aan het drogen van koelcellen, grote magazijnen, bouwlocaties met besloten ruimtes en andere ruimtes, waar de vochtigheid te hoog is en waar geen ramen/deuren naar buiten zijn. Onze oplossing? Condensors voor de ML-serie drogers.

Waarom een condensor bij de ML-serie drogers?

Door grote condensors te ontwikkelen, hebben wij voor de gehele Munters ML-serie condensors beschikbaar, die eenvoudig kunnen worden ingezet naast de ML-serie ontvochtigers. Normaal moet bij de ML-serie de vochtige lucht vanuit de adsorptiedroger naar buiten worden afgevoerd. Wanneer er geen mogelijkheden zijn om het vocht direct naar buiten af te voeren, kan een condensor eenvoudig worden ingezet voor de afvoer van het vocht.

Afwateren zonder slangen

De condensor van de Munters ML-serie hebben wij in frame met lepelgaten geplaatst. Zo kunt u eenvoudig met een heftruck of palletpompwagen de condensor plaatsen of verplaatsen. Ook hebben wij de condensor voorzien van een ingebouwd pompsysteem, zodat het onttrokken water kan worden afgepompt naar een afvoer of kan afwateren in een wateropvang reservoir. En mocht zich onverhoopt toch een probleem voortdoen met het ingebouwde pompsysteem? Dan schakelen de droger en de condensor zelf uit en zal er een storing indicatielamp gaan branden.

s het magazijn bij u ook te vochtig en wilt u hier een oplossing voor? 
Wij staan u graag te woord en denken graag mee met u voor een oplossing.

Terug naar overzicht