9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vacature monteur | word jij mijn nieuwe collega?

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vacature monteur | word jij mijn nieuwe collega?

Droogspecialist is een landelijk opererende specialist in het versneld drogen van projecten in de bouw, industrie en bij waterschades. We zetten hiervoor zowel kleine als grote droogmachines in vanuit ons nieuwe pand in Bodegraven. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Daarom zoeken wij iemand die net zo goed is als onze droogtechnicus Jeroen. Herken jij jezelf in onderstaande functieomschrijving?

Vacature Monteur binnen-/buitendienst / droogtechnicus

voor 24 – 40 uur per week

Als monteur/droogtechnicus is geen dag hetzelfde. Je zit veel op de weg om klanten te bezoeken. Je plaatst droogapparatuur, voert vochtmetingen uit of bepaalt ter plekke dat de situatie nét een andere aanpak nodig heeft. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en bent een echte aanpakker. Ook draai je je hand er niet voor om onderhoud te plegen aan apparatuur, of dit wilt leren.

Meer over jou

Je hebt minimaal een mbo-opleiding op (elektro)technisch gebied. Je hebt ervaring met drogen of bent leergierig om het droogvak te leren. Je werkt graag zelfstandig en voelt je thuis in een klein team, waar ruimte is voor je eigen inbreng. Uiteraard heb je een rijbewijs (minimaal B, rijbewijs E achter B is een pré) en heb je een pro-actieve werkhouding. Ook fijn als je een VCA-diploma en heftruck-certificaat hebt, of deze op korte termijn wilt behalen.

Wat je van ons mag verwachten

Je komt te werken in een gezellig team waar ‘work hard, play hard’ de slogan is. Je krijgt veel vrijheid. Uiteraard is de beloning passend bij je verantwoordelijkheden en krijg je de beschikking over een eigen bedrijfsbus en mobiele telefoon. Het is fijn als je binnen straal van 30 km vanaf Bodegraven (ZH) woont.

Ben jij de nieuwe collega van Jeroen?
Reageer dan snel via info@droogspecialist.nl. Of bel even met Joost Rozestraten: 0172 – 462 026 als je direct contact wilt.

Terug naar overzicht