9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vochtmeet apparatuur

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vochtapparaat


Als u te maken heeft met tijdelijke vochtproblemen in uw bedrijf, woning, kelder of een andere plek, dan is het belangrijk om snel en effectief te handelen om verdere schade te voorkomen. Droogspecialist heeft professionele en geavanceerde vochtapparaten, vochtmeetapparatuur en vochtmachines beschikbaar, die u kunnen helpen bij het opsporen en bestrijden van vocht.

Overweegt u bijvoorbeeld om een vochtapparaat te huren om vochtige lucht uit een ruimte te halen? Droogspecialist heeft luchtontvochtigers die u voor dat doel kunt inzetten. Vóórdat u echter hiermee aan de slag gaat, adviseren wij om eerst te meten hoe hoog het vochtgehalte is én te bepalen welke luchtvochtigheid het beste is voor de desbetreffende ruimte.

Twijfelt u of het wel nodig is om meer over het binnenklimaat te weten? We geven twee voorbeelden waaruit het belang blijkt. Zo kunnen schimmels zich al bij een luchtvochtigheid van 70% ontwikkelen. Roest ontstaat zelfs al vanaf 60% luchtvochtigheid. Meten is weten, dan kunt u eventueel benodigde vervolgstappen nemen.

Vochtmeet apparatuur


Ons aanbod vochtmeet apparatuur omvat verschillende soorten vochtmeters. Er is een onderscheid tussen vochtmeters die het vochtgehalte in materialen detecteren en vochtmeet apparatuur die de luchtvochtigheid in een ruimte meet.

Met de eerste soort vochtmeet apparatuur wordt het vochtgehalte gemeten in onder andere muren en vloeren. Bij bouwprojecten zijn ze voor de continuïteit essentieel. De materiaalvochtmeters zijn eveneens bij waterschade belangrijk om nauwkeurig de ernst van de situatie vast te stellen. De tweede soort meters meten de luchtvochtigheid en temperatuur in een ruimte. Deze luchtvochtigheidsmeters zijn belangrijk voor de klimaatcontrole in woon-, kantoor- en opslagruimtes, in de industrie en allerlei andere sectoren.

Ons assortiment betrouwbare, professionele vochtmeetapparatuur omvat onder andere: thermohygrometers, bouwvochtprikmeters en calciumcarbid meters. Bekijk ons volledige assortiment Vochtmeet apparatuur.

Wilt u het liefst persoonlijk advies? Of wilt u dat wij de vochtmeting voor u uitvoeren? Neem dan direct contact op.

Vochtapparaat of vochtmachine huren


Vaak gaat het huren van een vochtmeter hand in hand met het vochtapparaat dat het vochtprobleem moet oplossen. Vochtapparaten worden veelal onder de noemer bouwdroger verhuurd. Welke machine hiervoor het meest geschikt is hangt af van veel factoren. Een te grote of juist te kleine bouwdroger houdt in dat er niet optimaal gedroogd wordt. Het kan daarmee te warm worden in de ruimte, te droog of er wordt onnodig veel stroom verbruikt. Omdat drogen specialistisch werk is, adviseren wij u om goed advies in te winnen en het vocht ook op te laten meten ten tijde van het droogproces, zo blijft de apparatuur niet onnodig lang in bedrijf. Laat u altijd adviseren door een specialist voor het beste resultaat.

Of u nu een adsorptiedroger, bevochtiger of andere vochtmachine nodig heeft, Droogspecialist heeft het in huis.

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op:
– bel 0172 203 026
– mail naar info@droogspecialist.nl
– vul het contactformulier in

Ik wil vochtmeet apparatuur en/of een vocht apparaat huren >