9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Waterschade na noodweer drogen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Waterschade na noodweer drogen

Is uw kelder ondergelopen? Staat uw garage vol met water? Of is de vloer van uw huis of schuur vochtig geworden na overvloedige regenval? Droogspecialist heeft altijd een passende oplossing om uw woning of bedrijfspand snel en efficiënt te drogen. Snel gebeld betekent snel drogen, waardoor de schade beperkt wordt.

“Hele snelle reactie op 1e telefoontje. Juiste mensen, juist materiaal en no nonsense aanpak. Heel fijn!”

Drogen waterschade na noodweer

Afhankelijk van de omvang van de waterschade zetten wij in eerste instantie waterstofzuigers in om het meeste zichtbare vocht snel te verwijderen. Na inventarisatie plaatsen we een of meerdere ontvochtigers, al dan niet in combinatie met ventilatoren om het aanwezige vocht snel te verwijderen. We bepalen de juiste droger(s), zodat u precies de juiste droogcapaciteit in huis heeft. Daarmee brengen we de luchtvochtigheid snel omlaag en verdwijnt het aanwezige vocht in vloer en/of wanden. We meten het  vochtgehalte in vloer en muur met onze gespecialiseerde meetapparatuur. Zodat u er van verzekerd bent dat uw woning weer geheel droog wordt.

Isolatiedrogen voorkomt hoge vervangingskosten ondervloer

Is het vocht in de isolatielaag onder uw cementdekvloer gekomen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Wij zetten daarvoor onze specialistische isolatiedrogers in. Door middel van onderdruk en warme, droge lucht verwijderen wij het vocht uit de isolatielaag van uw vloer. Dat scheelt u hoge vervangingskosten.

drogen isolatielaag parketvloer

Snel weten waar u aan toe bent?

Neem direct contact met ons op voor een eerste inventarisatie van uw schade. U ontvangt telefonisch of via de mail een eerste kostenindicatie. Afhankelijk van de uitgevoerde werkzaamheden en de ingezette apparatuur kunnen wij een kostenbepaling voor u maken.

Weten wat wij voor uw woning of pand kunnen betekenen? Waterschades drogen wij vakkundig en snel. Neem direct contact met ons op!