8.8

Klantenvertellen

: 88 beoordelingen

info@droogspecialist.nl +31(0)172-203026

Wie zijn wij?

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Joost

Joost

Oprichter/eigenaar

Met 25 jaar droogervaring dé specialist bij Droogspecialist. Trotse vader van drie kinderen. Bouwde zelf het interieur van het nieuwe pand. Houdt van Nederlandstalige muziek en staat geregeld zelf achter de draaitafel.

Jeroen

Jeroen

Vochttechnicus

Ruilde zijn auto-technische carrière in voor een uitdaging bij Droogspecialist. Verrast zijn klanten met zijn klantgerichtheid en is een echte aanpakker. Tattoo-liefhebber die vaak op de camping te vinden is met Nina en zijn zoon.

Jeroen

Jeroen

Vochttechnicus

De broer van Joost, alleskunner en -maker en droogspecialist. Vader van 2 kinderen. Leergierig en houdt het graag praktisch. Vaart graag met zijn bootje over de plassen.

Nico

Nico

Service en ouderhoud

Voormalig fietsenmaker die zijn kennis graag inzet bij Droogspecialist. Zorgt voor het technisch onderhoud van de apparatuur. Geniet van boot, caravan, motor en kleinkinderen en wandelt graag met zijn vrouw Tineke en hond Max.

Nicoline

Nicoline

Backoffice/administratie

Debiteuren, crediteuren, facturen en overzichten… Nicoline vormt het financiële hart van Droogspecialist en houdt het overzicht. Deze moeder van 2 jongleert niet alleen met cijfers maar slaat ook graag een tennisballetje.

Marian

Marian

Marketing en communicatie

Verzorgt de PR voor Droogspecialist en maakt klantgerichte teksten voor de website, folders en Youtube-filmpjes. Geeft gevraagd en ongevraagd advies aan Joost en is geregeld op stap met haar oranje waarzeg-caravannetje en haar tarotkaarten.

Wie zijn wij?

Droogspecialist is een team van ervaren professionals op het gebied van het verhelpen van vochtproblemen, verwarmen en ventileren. Sinds 1997 is eigenaar Joost Rozestraten werkzaam in gespecialiseerde drogingen. Inmiddels is het bedrijf verder gegroeid en werken wij met een team van ervaren mensen die dit bedrijf mede tot een succes hebben gebracht. Met veel enthousiasme helpt ons team ook u graag om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Met een groot assortiment direct inzetbare gespecialiseerde droogmachines, ventilatoren en verwarmingsapparatuur, zijn wij er op ingericht om snel te kunnen schakelen. Wij streven er naar om onze service en kwaliteit op een hoog niveau te behouden door scherpe kwaliteitscontroles. Zo weet u zeker dat u met goede apparatuur werkt, waardoor onze klanten elke keer weer tot volle tevredenheid geholpen zijn.

Ons motto is dan ook: Onze service maakt het verschil.

Dit is dan ook precies wat onze klanten waarderen en bij het ‘volgende’ project graag weer terug zien.